lollo2007 0 Opublikowano 12 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2021 nie wiem jak zrobić b skript działał tylko np nether i normalny świat i end a kastomowe np woid flatland nie Przenoszę treść z tytułu do opisu tematu, wstawiam kod w code.skript.pl Notatka dodana przez Glicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 12 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2021 36 minut temu, lollo2007 napisał: nie wiem jak zrobić b skript działał tylko np nether i normalny świat i end a kastomowe np woid flatland nie Stwórz sobie warunek sprawdzający czy gracz jest w świecie "world" lub "world_nether". if player is in world "world" or "world_nether": Wstaw sobie to w każdej komendzie i każdym evencie (nie w funkcji), oczywiście najlepiej na samej górze, aby dalszy kod nie był wykonywany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lollo2007 0
nie wiem jak zrobić b skript działał tylko np nether i normalny świat i end a kastomowe np woid flatland nie
Przenoszę treść z tytułu do opisu tematu, wstawiam kod w code.skript.pl
Notatka dodana przez Glicz
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi