AxonGames 5 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 Cześć, mam pytanie jak mogę schować nazwę NPC z pluginu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radziuu7 7 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 /npc name Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AxonGames 5 Opublikowano 12 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2021 Nie.... Jak mogę zrobić żeby on był kompletnie nie widoczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 12 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2021 14 minut temu, AxonGames napisał: Nie.... Jak mogę zrobić żeby on był kompletnie nie widoczny? chodzi Ci o nazwę npc, czy o samego w sobie npc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 12 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2021 Godzinę temu, AxonGames napisał: Nie.... Jak mogę zrobić żeby on był kompletnie nie widoczny? No to dostałeś przecież komendę na schowanie nazwy. Jest to: /npc name Jeżeli chcesz, aby NPC całkowicie zniknął: /npc invisible Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AxonGames 5 Opublikowano 13 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 W dniu 12.02.2021 o 20:56, Kormic napisał: No to dostałeś przecież komendę na schowanie nazwy. Jest to: /npc name Jeżeli chcesz, aby NPC całkowicie zniknął: /npc invisible /npc name, nie działa nazwa ciagle jest widoczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Teraz, AxonGames napisał: /npc name, nie działa nazwa ciagle jest widoczna Rozumiem, że zaznaczyłeś sobie tego NPC, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AxonGames 5 Opublikowano 13 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 12 minut temu, Kormic napisał: Rozumiem, że zaznaczyłeś sobie tego NPC, tak? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AxonGames 5
Cześć, mam pytanie jak mogę schować nazwę NPC z pluginu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi