Mr_AnTi 0 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 (edytowane) Siemka mam problem z takim skriptem jak zrobić kolorowy nick zamiast czerwonego czy da w ogóle radę? Tylko to mnie interesuje... Edytowane 8 lutego 2021 przez Mr_AnTi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 6 minut temu, Mr_AnTi napisał: Siemka mam problem z takim skriptem jak zrobić kolorowy nick zamiast czerwonego czy da w ogóle radę? Tylko to mnie interesuje... Tak, dałoby radę. Pytanie tylko czy ma być kolorowe, czy też stale zmieniać kolory. Jeżeli te pierwsze, wystarczy sobie poszukać w internecie jakiejś funkcji do Skripta tworzącej kolorowy tekst. Wtedy przesyłamy nick gracza jako argument do funkcji. Jeżeli te drugie, musiałbyś co chwilę zapętlać wszystkich graczy i używać tej funkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr_AnTi 0 Opublikowano 8 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 Teraz, Kormic napisał: Tak, dałoby radę. Pytanie tylko czy ma być kolorowe, czy też stale zmieniać kolory. Jeżeli te pierwsze, wystarczy sobie poszukać w internecie jakiejś funkcji do Skripta tworzącej kolorowy tekst. Wtedy przesyłamy nick gracza jako argument do funkcji. Jeżeli te drugie, musiałbyś co chwilę zapętlać wszystkich graczy i używać tej funkcji. 1 opcja mógł byś mi poszukać bo ja no turbo przygłup jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 (edytowane) 1 minutę temu, Mr_AnTi napisał: 1 opcja mógł byś mi poszukać bo ja no turbo przygłup jestem Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! EDIT: Jak chcesz coś innego, wyszukaj sobie "skript rainbow text". Edytowane 8 lutego 2021 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr_AnTi 0 Opublikowano 8 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 3 minuty temu, Kormic napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 2 błędy pomocy [18:02:14 INFO]: [Skript] Reloading rainbow.sk... [18:02:14 ERROR]: 'rainbowLetters(t: text) :: text' is not a text (rainbow.sk, line 4: function rainbowLetters(t: text) :: text:') [18:02:14 ERROR]: 'rainbowWord(t: text) :: text' is not a text (rainbow.sk, line 11: function rainbowWord(t: text) :: text:') [18:02:14 INFO]: [Skript] Encountered 2 errors while reloading rainbow.sk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 605 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 Pewnie masz jakąś wersję Skripta z poprzedniej epoki, podaj: silnik i wersję serwera wersję Skripta listę dodatków do Skripta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr_AnTi 0 Opublikowano 8 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 (edytowane) 12 minut temu, CoFFeIN04 napisał: Pewnie masz jakąś wersję Skripta z poprzedniej epoki, podaj: silnik i wersję serwera wersję Skripta listę dodatków do Skripta Silnika Paper Spigot 1.8.8 Skript 2.1.2 ale wersji skripta nie zmienie sry SkQuery skRayFall skUtilities Edytowane 8 lutego 2021 przez Mr_AnTi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 605 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 1 minutę temu, Mr_AnTi napisał: nie zmienie sry to nie mnie przepraszaj, tylko siebie jeśli chcesz żeby to działało to MUSISZ użyć najnowszej, 2.5.3 (fork od Matocolotoe). A co, zapewne korzystasz z aternosa, że nie zmienisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr_AnTi 0 Opublikowano 8 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 3 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: to nie mnie przepraszaj, tylko siebie jeśli chcesz żeby to działało to MUSISZ użyć najnowszej, 2.5.3 (fork od Matocolotoe). A co, zapewne korzystasz z aternosa, że nie zmienisz? Nie tylko się wszystko dupczy jak zmienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 605 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 22 minuty temu, Mr_AnTi napisał: Nie tylko się wszystko dupczy jak zmienie no to jaki problem naprawić skrypty żeby działały na nowszych wersjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr_AnTi 0 Opublikowano 8 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 1 godzinę temu, Kormic napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! EDIT: Jak chcesz coś innego, wyszukaj sobie "skript rainbow text". Masz coś jeszcze bo nie chce mi to działac i no.. Albo czy da rade coś z moim sk przerobic..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 14 minut temu, Mr_AnTi napisał: Masz coś jeszcze bo nie chce mi to działac i no.. Albo czy da rade coś z moim sk przerobic..... Spróbuj z następującymi wersjami: 2.2 2.2-dev37c 2.2-dev36 2.2 Fixes V10 2.2 Fixes V8b Jak żadna nie zadziała, zaktualizuj silnik serwera i/lub wersję serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mr_AnTi 0
Siemka mam problem z takim skriptem jak zrobić kolorowy nick zamiast czerwonego czy da w ogóle radę? Tylko to mnie interesuje...
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi