Skocz do zawartości
  • 0

Wyświetlanie listy

Bercikv9

Pytanie

Witam, mam taki kodzik, który powinien pobierać zmienne i je wyświetlać w tzw ChestCommands:

on rightclick on villager:	name of clicked entity is "Rynek"	cancel event	loop {rynek.items::*}:		show "s;1;i;%loop-value%;n;&6Spawn;l;&dTeleportacja na spawn;c;spawn %player%;s;2;i;%loop-value%;n;&6Spawn;l;&dTeleportacja na spawn;c;spawn %player%;s;3;i;%loop-value%;n;&6Spawn;l;&dTeleportacja na spawn;c;spawn %player%;s;4;i;%loop-value%;n;&6Spawn;l;&dTeleportacja na spawn;c;spawn %player%;" with 1 rows named "Rynek" to player

Lecz ten kod mi nie działa, wyświetla kilka przedmiotów ale każdy z nich jest taki sam.

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

A jakbyś zapisał loop-value do tego :

set {_x.%loop-index%} to loop-value
A potem w kodzie wykorzystaj to co podalem wyżej ;)

Przykro mi ale jeżeli nie wierzysz to musisz uwierzyć ze wysłałem to z Tapatalk :D

Wybacz, ale nie mogłem wytrzymać z tym "wyrzej" //Sebek4321

Wybacz ale mój świetny telefon lubi mnie "poprawiać" ..... Patek

• 0

@up w tym przypadku wyświetla mi przedmioty, ale wszystkie są takie same mimo tego, że dodałem do zmiennej inne

@edit problem leży w tym, że komende show trzeba wykonac wtedy, kiedy bedziemy mieli wszystkie wartosci, inaczej ona przyjmuje wartosc pierwszej zmiennej

Edytowane przez Bercikv9

• 0

A może tak:

on rightclick on villager:    name of clicked entity is "Rynek"    cancel event    loop {rynek.items::*}:        send ""    show "s;1;i;%loop-value%;n;&6Spawn;l;&dTeleportacja na spawn;c;spawn %player%;s;2;i;%loop-value%;n;&6Spawn;l;&dTeleportacja na spawn;c;spawn %player%;s;3;i;%loop-value%;n;&6Spawn;l;&dTeleportacja na spawn;c;spawn %player%;s;4;i;%loop-value%;n;&6Spawn;l;&dTeleportacja na spawn;c;spawn %player%;" with 1 rows named "Rynek" to player

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...