Witam, mam na serwerze przechowywane około 600000 zmiennych w mysql, dzisiaj totalnie bez przyczyny (pierwsza taka sytuacja od 2 miesięcy) pojawił mi się w konsoli error:
[12:18:01] [Skript variable save thread for database 'database 1'/ERROR]: #!#! Could not prepare queries for the database 'database 1': No operations allowed after connection closed.Connection was implicitly closed by the driver.
Z tego co widzę połączenie z mysql zostało zamknięte i nie można się ponownie połączyć, wie ktoś jak to naprawić? Korzystam z mysql z pukawki.
Pytanie
Hassier 0
Witam, mam na serwerze przechowywane około 600000 zmiennych w mysql, dzisiaj totalnie bez przyczyny (pierwsza taka sytuacja od 2 miesięcy) pojawił mi się w konsoli error:
[12:18:01] [Skript variable save thread for database 'database 1'/ERROR]: #!#! Could not prepare queries for the database 'database 1': No operations allowed after connection closed.Connection was implicitly closed by the driver.Z tego co widzę połączenie z mysql zostało zamknięte i nie można się ponownie połączyć, wie ktoś jak to naprawić? Korzystam z mysql z pukawki.
Paper Spigot 1.8.8
Skript V8B Fixes
plik config.sk z folderu Skript:
database 1: type: MySQL pattern: .* monitor changes: false monitor interval: 20 seconds host: sql.pukawka.pl port: xxxx user: xxxx password: xxxx database: xxxx file: ./plugins/Skript/variables.csv backup interval: 0Odnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/45379-mysql-error/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi