BakuQ 1 Opublikowano 4 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 Witam. Zrobi mi ktoś skrypt na komendy /acase <on/off> i jeśli jest on to skrzynki z nazwą "premiumcase" i lore "lore1 lore2" można otwierać a jeśli jest OFF to nie można otwierać premiumcase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EquaAlloy18 0 Opublikowano 4 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 Hej, napisałem ten skrypt i go przetestowałem. U mnie wszystko działa. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BakuQ 1 Opublikowano 4 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 (edytowane) 21 minut temu, EquaAlloy18 napisał: Hej, napisałem ten skrypt i go przetestowałem. U mnie wszystko działa. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! U mnie niestety nie działa i tak otwiera premiumcase EDIT: Jednak działa tylko plugin na premiumcase nie anuluje eventu a skrypt na podmiane diax setów na żelazne z tymi samymi enchantami? Edytowane 4 lutego 2021 przez BakuQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EquaAlloy18 0 Opublikowano 4 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 Prawdopodobnie masz inną nazwę w skrypcie moim i tym twoim do case. Mam na myśli to iż w skrypcie który ma otworzyć case napisane jest np. że jeżeli gracz położy chest o nazwie &aCase (zielony kolor) to wtedy się case otworzy. Za to w skrypcie który ja napisałem jest napisane że gdy położysz chesta z nazwą "premiumcase" czyli białą defaultową nazwą. Zmień nazwę w moim skrypcie na nazwę casea jaka jest u Ciebie albo podaj mi ją to ci zmienię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BakuQ 1 Opublikowano 4 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 2 minuty temu, EquaAlloy18 napisał: Prawdopodobnie masz inną nazwę w skrypcie moim i tym twoim do case. Mam na myśli to iż w skrypcie który ma otworzyć case napisane jest np. że jeżeli gracz położy chest o nazwie &aCase (zielony kolor) to wtedy się case otworzy. Za to w skrypcie który ja napisałem jest napisane że gdy położysz chesta z nazwą "premiumcase" czyli białą defaultową nazwą. Zmień nazwę w moim skrypcie na nazwę casea jaka jest u Ciebie albo podaj mi ją to ci zmienię. Zobacz zedytowany post wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1 824 Opublikowano 4 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 Pozwolę sobie poprawić wszelkie syfy w kodzie kolegi wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EquaAlloy18 0 Opublikowano 4 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 8 minut temu, BakuQ napisał: U mnie niestety nie działa i tak otwiera premiumcase EDIT: Jednak działa tylko plugin na premiumcase nie anuluje eventu a skrypt na podmiane diax setów na żelazne z tymi samymi enchantami? Jeżeli plugin na premium case nie chce anulować eventu to nie mam zielonego pojęcia co można zrobić. Cancel event ma anulować ale jeżeli Ci plugin nie chce go anulować to nic raczej na to nie poradzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BakuQ 1 Opublikowano 4 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 4 minuty temu, Kormic napisał: Pozwolę sobie poprawić wszelkie syfy w kodzie kolegi wyżej. Wersja @Kormic działa poprawnie i dzięki Dzięki @EquaAlloy18za zrobienie skryptu działa on ładnie Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 4 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BakuQ 1
Witam. Zrobi mi ktoś skrypt na komendy /acase <on/off> i jeśli jest on to skrzynki z nazwą "premiumcase" i lore "lore1 lore2" można otwierać a jeśli jest OFF to nie można otwierać premiumcase
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi