Ostatnio już pisałem z tym samym problemem, ale wtedy się naprawiło. Mam skrypt na scoreboard
every 5 seconds:
loop all players:
wipe loop-player's sidebar
set name of sidebar of loop-player to "Siema"
set score "Nick: %player%" in sidebar of loop-player to 1
i chodzi mi o to, że na serwerze jest tylko jeden scoreboard, który pokazuje dla każdego. Tzn. jeżeli loop all players wyszukuje wszystkich graczy po kolei to każdemu ustawia sidebar następnego czyli jeżeli ostatniego wyszuka gracza "Noelo" to wszystkim w boardzie pokaże "Nick: Noelo" zamiast ich niku (wszystkim pokaże scoreboard ostatniego gracza).
Pytanie
RexuTVs 1
Ostatnio już pisałem z tym samym problemem, ale wtedy się naprawiło. Mam skrypt na scoreboard
every 5 seconds: loop all players: wipe loop-player's sidebar set name of sidebar of loop-player to "Siema" set score "Nick: %player%" in sidebar of loop-player to 1i chodzi mi o to, że na serwerze jest tylko jeden scoreboard, który pokazuje dla każdego. Tzn. jeżeli loop all players wyszukuje wszystkich graczy po kolei to każdemu ustawia sidebar następnego czyli jeżeli ostatniego wyszuka gracza "Noelo" to wszystkim w boardzie pokaże "Nick: Noelo" zamiast ich niku (wszystkim pokaże scoreboard ostatniego gracza).
Skript 2.2
Silnik paper 1.8.8
Dodatki: wildskript vixio tuske skutilities skstuff skript-mirror skrayfall skquery skellett
https://skript.pl/temat/45191-niedzia%C5%82aj%C4%85cy-scoreboard/Udostępnij na innych stronach
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi