PanNiedzwiadek 170 Opublikowano 27 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2014 Joł, Bardzo potrzebny mi skrypt na LOBBYw sensie, ktoś wchodzi na serwer i teleportuje go do LOBBY(na koordynaty (sam je podam)) LOBBY - Tam nikt nie ma nic z trybów gry. Ma jedynie w ekwipunku skrzynke na 2 slocienazwaną Wybierz tryb gry (tak kolorem pomarańczowym)po kliknięciu jej prawym otwierałoby się menu a w nim wiadomo, tryby gry. Na 4 slocie menu - SurvivalNa 5 - TOBIKO Pozatym w EQ będzie na 9 slocie będzie zegarek z liczbą coins(w nazwie itema) w zmiennej %coins% rzecz jasna :) Resztę sobie dorobię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 Będzie cięszko, ale coś ci zrobie. Ps. Poszukaj se w google. Ja znalazłem że możesz 1 serwer podzielić na kilka serwerów ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanNiedzwiadek 170 Opublikowano 28 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 Już można zamknąć :D @up Spoko _Of3k 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PanNiedzwiadek 170
Joł,
Bardzo potrzebny mi skrypt na LOBBY
w sensie, ktoś wchodzi na serwer i teleportuje go do LOBBY(na koordynaty (sam je podam))
LOBBY - Tam nikt nie ma nic z trybów gry. Ma jedynie w ekwipunku skrzynke na 2 slocie
nazwaną Wybierz tryb gry (tak kolorem pomarańczowym)
po kliknięciu jej prawym otwierałoby się menu a w nim wiadomo, tryby gry.
Na 4 slocie menu - Survival
Na 5 - TOBIKO
Pozatym w EQ będzie na 9 slocie będzie zegarek z liczbą coins(w nazwie itema) w zmiennej %coins% rzecz jasna :)
Resztę sobie dorobię :)
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi