n4t3k_PL 0 Opublikowano 30 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2021 Mam pytanie czy ktos zna skrypt na anty logout ale na title sie pokazywało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 30 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2021 Teraz, n4t3k_PL napisał: Mam pytanie czy ktos zna skrypt na anty logout ale na title sie pokazywało? Poszukaj sobie mojego skryptu na antylogout w dziale zleceń, zrobiłem go jakoś dwa tygodnie temu. Wystarczy tam jedynie zamienić sobie 'action bar' na 'title'. Sakodax i Misio12320 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 n4t3k_PL 0 Opublikowano 30 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2021 37 minut temu, Kormic napisał: Poszukaj sobie mojego skryptu na antylogout w dziale zleceń, zrobiłem go jakoś dwa tygodnie temu. Wystarczy tam jedynie zamienić sobie 'action bar' na 'title'. OK 37 minut temu, Kormic napisał: Poszukaj sobie mojego skryptu na antylogout w dziale zleceń, zrobiłem go jakoś dwa tygodnie temu. Wystarczy tam jedynie zamienić sobie 'action bar' na 'title'. Nie moge znalesc czy mozesz mi dac linka? Łączę posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 30 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2021 4 minuty temu, n4t3k_PL napisał: Nie moge znalesc czy mozesz mi dac linka? Niech będzie. Wystarczy, że w skrypcie zamienisz sobie 'send action bar' na 'send title'. Sakodax 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 n4t3k_PL 0 Opublikowano 30 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2021 Teraz, Kormic napisał: Niech będzie. Wystarczy, że w skrypcie zamienisz sobie 'send action bar' na 'send title'. na jaka wersije skripta i mc ten skrypt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 30 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2021 Teraz, n4t3k_PL napisał: na jaka wersije skripta i mc ten skrypt? Głównie tutaj Skript jest ważny. Wystarczy Skript 2.3, skrypt nie wymaga żadnych dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 n4t3k_PL 0 Opublikowano 30 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2021 (edytowane) 2 godziny temu, Kormic napisał: Głównie tutaj Skript jest ważny. Wystarczy Skript 2.3, skrypt nie wymaga żadnych dodatków. uzywam function antiLogOutCountdown(p: player): set {antiLogLastAttacked::%{_p}%} and {_timer} to now loop 10 times: {antiLogLastAttacked::%{_p}%} is not {_timer}: stop send action bar "&cJesteś podczas walki jeszcze przez &6%11 - loop-number% &csekund!" to {_p} wait 1 second send action bar "&aJuż nie jesteś podczas walki!" to {_p} on damage of player: attacker is a player antiLogOutCountdown(victim) antiLogOutCountdown(attacker) on quit: {antiLogLastAttacked::%player%} is set difference between {antiLogLastAttacked::%player%} and now is greater than or equal to 10 seconds: clear {antiLogLastAttacked::%player%} stop kill player broadcast "Gracz H[ciach] zginął podczas walki" on command: {antiLogLastAttacked::%player%} is set difference between {antiLogLastAttacked::%player%} and now is greater than or equal to 10 seconds: clear {antiLogLastAttacked::%player%} stop cancel event send "&cJesteś podczas walki!" to player 3 bledy Edytowane 30 stycznia 2021 przez Michix Wstawiam kod w code. Notatka dodana przez Glicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 30 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2021 (edytowane) 20 minut temu, n4t3k_PL napisał: 3 bledy Podaj proszę: wersję serwera silnik serwera wersję Skripta listę dodatków do Skripta wraz z ich wersjami błędy przy przeładowaniu skryptu błędy w konsoli Edytowane 30 stycznia 2021 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
n4t3k_PL 0
Mam pytanie czy ktos zna skrypt na anty logout ale na title sie pokazywało?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi