xdddada 0 Opublikowano 22 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2021 (edytowane) Czesc chcialem zeby ktos napisal mi skrypt na /end i /nether czyli jak wpisze /end tepa mnie do endu a jak wpisze /nether to tepa mnie do netheru prosze o pomoc Edytowane 22 stycznia 2021 przez xdddada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 22 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2021 1 minutę temu, xdddada napisał: Czesc chcialem zeby ktos napisal mi skrypt na /end i /mether czyli jak wpisze /end tepa mnie do endu a jak wpisze /nether to tepa mnie do netheru prosze o pomoc Proszę. Wystarczy dostosować sobie koordynaty w skrypcie. command /nether: trigger: teleport player to location at (100, 100, 100) in world "world_nether" command /end: trigger: teleport player to location at (100, 100, 100) in world "world_the_end" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 606 Opublikowano 22 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2021 (edytowane) command /end: trigger: teleport player to spawn location of "world_the_end" command /nether: trigger: teleport player to spawn location of "world_nether" Edytowane 22 stycznia 2021 przez CoFFeIN04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xdddada 0
Czesc chcialem zeby ktos napisal mi skrypt na /end i /nether czyli jak wpisze /end tepa mnie do endu a jak wpisze /nether to tepa mnie do netheru prosze o pomoc
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi