Erooxo 1 Opublikowano 20 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2021 (edytowane) Nie działa mi linijka : register new shaped recipe for diamond ore named "&9BoyFarmer" using obsidian, obsidian, obsidian, obsidian, golden apple, obsidian, obsidian, obsidian, obsidian Edytowane 20 stycznia 2021 przez xNightPower_ Umieszczam kod w code. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 20 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2021 2 minuty temu, Erooxo napisał: Nie działa mi linijka : register new shaped recipe for diamond ore named "&9BoyFarmer" using obsidian, obsidian, obsidian, obsidian, golden apple, obsidian, obsidian, obsidian, obsidian Podaj: wersję serwera silnik serwera wersję Skripta listę dodatków do Skripta wraz z ich wersjami błędy przy przeładowaniu błędy w konsoli twój pełny kod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Erooxo 1 Opublikowano 20 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2021 (edytowane) 29 minut temu, Kormic napisał: Podaj: wersję serwera silnik serwera wersję Skripta listę dodatków do Skripta wraz z ich wersjami błędy przy przeładowaniu błędy w konsoli twój pełny kod wersję serwera : 1.15.2 silnik serwera : PaperSpigot wersję Skripta : chyba 2.4 listę dodatków do Skripta wraz z wersjami : nic nie mam błędy przy przeładowaniu skryptu : Can't understand this condition/ effect : register new shaped recipe for diamond ore named "&9BoyFarmer" using obsidian, obsidian, obsidian, obsidian, golden apple, obsidian, obsidian, obsidian, obsidian kod : on script load: register new shaped recipe for diamond ore named "&9BoyFarmer" using obsidian, obsidian, obsidian, obsidian, golden apple, obsidian, obsidian, obsidian, obsidian register new shaped recipe for gold ore named "&6SandFarmer" using sand, sand, sand, sand, golden apple, sand, sand, sand, sand register new shaped recipe for iron ore named "&eFosaFarmer" using stone, stone, stone, stone, golden apple, stone, stone, stone, stone on place: if event-block is diamond ore: if name of player's tool is "&9BoyFarmer": loop blocks under event-block: if loop-block is bedrock: stop set loop-block to obsidian if event-block is gold ore: if name of player's tool is "&6SandFarmer": loop blocks under event-block: if loop-block is bedrock: stop set loop-block to sand if event-block is iron ore: if name of player's tool is "&eFosaFarmer": loop blocks under event-block: if loop-block is bedrock: stop set loop-block to air Edytowane 20 stycznia 2021 przez Michix Poprawiam formatowanie na ciemnym stylu, kod wstawiam w code. Notatka dodana przez Glicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 20 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2021 1 minutę temu, Erooxo napisał: listę dodatków do Skripta wraz z wersjami : nic nie mam No właśnie, no właśnie... W tym przypadku do rejestrowania receptur wymagany jest SkQuery. Zalecam również zaktualizować Skripta do wersji 2.5.3 (najnowszej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 20 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Erooxo 1 Opublikowano 20 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2021 Jak instaluje tego SkQuery to potem nie działają mi skrypty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 20 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2021 Teraz, Erooxo napisał: Jak instaluje tego SkQuery to potem nie działają mi skrypty skąd pobierasz SkQuery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Erooxo 1 Opublikowano 20 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2021 Ze strony Bukkita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 20 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2021 Teraz, Erooxo napisał: Ze strony Bukkita eh, tam nie pobieraj. Tutaj pobierz Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Erooxo 1 Opublikowano 20 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2021 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Erooxo 1
Nie działa mi linijka :
Umieszczam kod w code.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi