Skocz do zawartości
  • 0

skrypt/plugin na cookie clicker w skrzynce z zapisywaniem wyników

Pytanie

Witam ostatnio zadałem pytanie osoba na moim serverze co by chcieli żeby zostało dodane prawie 40% odpowiedzi było na to żeby dodać cookie clicker i z tego co mi się wydaje takie cos było by chyba proste do zrobienia - jak klikasz ciastko w skrzynce po komenda /cookieclicker dodaje ci się 1pkt i możesz za pkt ulepszać np za 100pkt 1pkt/1sek, 500pkt +0.5pkt za każde klikniecie itd. super by było gdyby można było zobaczyć listę osób co maja najwięcej punktów, fajnie tez by było gdyby skrypt/plugin nie wymagała mysql. 

Z góry dzięki :D 

https://skript.pl/temat/44759-skryptplugin-na-cookie-clicker-w-skrzynce-z-zapisywaniem-wynik%C3%B3w/

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
1 minutę temu, piotreq1235 napisał:

Witam ostatnio zadałem pytanie osoba na moim serverze co by chcieli żeby zostało dodane prawie 40% odpowiedzi było na to żeby dodać cookie clicker i z tego co mi się wydaje takie cos było by chyba proste do zrobienia - jak klikasz ciastko w skrzynce po komenda /cookieclicker dodaje ci się 1pkt i możesz za pkt ulepszać np za 100pkt 1pkt/1sek, 500pkt +0.5pkt za każde klikniecie itd. super by było gdyby można było zobaczyć listę osób co maja najwięcej punktów, fajnie tez by było gdyby skrypt/plugin nie wymagała mysql. 

Z góry dzięki :D 

Dużo już było takich skryptów, wyszukaj sobie "skript cookie clicker", zobaczysz ile jest wyników.

https://skript.pl/temat/44759-skryptplugin-na-cookie-clicker-w-skrzynce-z-zapisywaniem-wynik%C3%B3w/#findComment-280977