Keneqi 0 Opublikowano 14 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2021 Tak jak w tytule, chcialbym aby napisalby mi ktos skrypt na /sethome za kwote 10 diamentów ranga ktora bedzie miala dostep do sethome ma dostep do zalozenia 2 sethome wersja serwera to 1.16.4 Bardzo proszę o szybką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 14 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2021 Teraz, Keneqi napisał: Tak jak w tytule, chcialbym aby napisalby mi ktos skrypt na /sethome za kwote 10 diamentów ranga ktora bedzie miala dostep do sethome ma dostep do zalozenia 2 sethome wersja serwera to 1.16.4 Bardzo proszę o szybką odpowiedź Nie możesz tego przypadkiem ustawić w configu Essentials (zakładam, że właśnie z niego korzystasz)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Keneqi 0 Opublikowano 14 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2021 Teraz, Kormic napisał: Nie możesz tego przypadkiem ustawić w configu Essentials (zakładam, że właśnie z niego korzystasz)? Z tego co widziałem to nie, moge jedynie na pieniadze a ja wlasnie nie chce uzywac ekonomii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 14 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2021 Teraz, Keneqi napisał: Z tego co widziałem to nie, moge jedynie na pieniadze a ja wlasnie nie chce uzywac ekonomii Niestety jest to bardzo problematyczne do pogodzenia, gdyż nie da się ot tak w Skript sprawdzić ile kto ustawił domów. Dodatkowo co rozumiesz poprzez rangę? Jest to grupa w pluginie zarządzającym permisjami (np. PermissionsEx, LuckPerms)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Keneqi 0 Opublikowano 14 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: Niestety jest to bardzo problematyczne do pogodzenia, gdyż nie da się ot tak w Skript sprawdzić ile kto ustawił domów. Dodatkowo co rozumiesz poprzez rangę? Jest to grupa w pluginie zarządzającym permisjami (np. PermissionsEx, LuckPerms)? tak, chodzi mi o range gracz. Moze bez sprawdzenia ile ktos ustawil domow bedzie tez dzialac, poniewaz podalem ta informacje z iloscia home dodatkowo jakby byla potrzebna po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 14 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2021 Teraz, Keneqi napisał: tak, chodzi mi o range gracz. Moze bez sprawdzenia ile ktos ustawil domow bedzie tez dzialac, poniewaz podalem ta informacje z iloscia home dodatkowo jakby byla potrzebna po prostu W takim razie proszę. on command "sethome": player doesn't have 10 diamonds: cancel event send "&cPotrzebujesz 10 diamentów, aby móc ustawić dom!" to player stop remove 10 diamonds from player's inventory Zrobiłem bez sprawdzania rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Keneqi 0 Opublikowano 14 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: W takim razie proszę. on command "sethome": player doesn't have 10 diamonds: cancel event send "&cPotrzebujesz 10 diamentów, aby móc ustawić dom!" to player stop remove 10 diamonds from player's inventory Zrobiłem bez sprawdzania rangi. Dziekuje, wszystko dziala jak należy. Można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 15 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Keneqi 0
Tak jak w tytule, chcialbym aby napisalby mi ktos skrypt na /sethome za kwote 10 diamentów
ranga ktora bedzie miala dostep do sethome ma dostep do zalozenia 2 sethome
wersja serwera to 1.16.4
Bardzo proszę o szybką odpowiedź
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi