Vipper 4 Opublikowano 12 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2021 Witam mam pytanie czy słyszeliście o hostingu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! . Chciałbym się dowiedzieć skąd maja maszyny jak u nich ze stabilnością no i oczywiście kila słów od was jak ktoś już miał tam serwer. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 606 Opublikowano 12 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2021 3 minuty temu, Vipper napisał: czy słyszeliście Nie 3 minuty temu, Vipper napisał: skąd maja maszyny Jeśli chodzi o lokalizację to jest podana, a dostawca to pytaj support Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 12 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2021 3 minuty temu, Vipper napisał: Witam mam pytanie czy słyszeliście o hostingu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! . Chciałbym się dowiedzieć skąd maja maszyny jak u nich ze stabilnością no i oczywiście kila słów od was jak ktoś już miał tam serwer. Pozdrawiam Tak, słyszałem. Podobno całkiem dobry, z tego co słyszałem to serwery dobrze działają, nie ma większego problemu. Można również liczyć na pomoc techniczną. Serwery zlokalizowane są w Warszawie, co również jest plusem (oczywiście niski ping). Informuję, że nie miałem tam serwera, jedna, góra dwie dobre opinie obiły mi się o uszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Vipper 4
Witam mam pytanie czy słyszeliście o hostingu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! .
Chciałbym się dowiedzieć skąd maja maszyny jak u nich ze stabilnością no i oczywiście kila słów od was jak ktoś już miał tam serwer.
Pozdrawiam
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi