pringles18 2 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Siemka czy dałoby radę do tego skryptu dodać ustawianie % szansy na wylosowanie przedmiotu w jakikolwiek sposób, jeżeli jest to ciężkie lub niemożliwe to dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 8 minut temu, pringles18 napisał: Siemka czy dałoby radę do tego skryptu dodać ustawianie % szansy na wylosowanie przedmiotu Raczej nikt nie będzie się tykał skrypty, który wygląda brzydko i korzysta z 'format slot'. Dla mnie już samo grzebanie w czyimś kodzie jest niewłaściwe. Zresztą, ten skrypt na nowszych wersjach nie zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pringles18 2 Opublikowano 6 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 5 minut temu, Kormic napisał: Raczej nikt nie będzie się tykał skrypty, który wygląda brzydko i korzysta z 'format slot'. Dla mnie już samo grzebanie w czyimś kodzie jest niewłaściwe. Zresztą, ten skrypt na nowszych wersjach nie zadziała. Nie no własnie działa no to spróbuje sam tylko powiedz mi czy mam w ogóle jakąś szanse czy trzeba być mega zaawansowanym żeby to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 16 minut temu, pringles18 napisał: Nie no własnie działa no to spróbuje sam tylko powiedz mi czy mam w ogóle jakąś szanse czy trzeba być mega zaawansowanym żeby to zrobić Skrypt nie jest w ogóle zrobiony pod szanse procentowe, a więc będziesz musiał zrobić samodzielnie szanse procentowe. Nie jest to ogromne wyzwanie, ale z drugiej strony wymaga trochę wprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pringles18 2
Siemka czy dałoby radę do tego skryptu dodać ustawianie % szansy na wylosowanie przedmiotu
w jakikolwiek sposób,
jeżeli jest to ciężkie lub niemożliwe to dajcie znać
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi