pringles18 2 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 (edytowane) Siemka pomoże ktoś nie wiem jak uzupełnić wyrażenie waze create bar "siema" with 10 percents with color "red" with style "style" with id "id.%player%" for player dodatek: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! co wpisać w string od color oraz string od style bo wyskakuje mi "An internal error occured while attempting to perform this command" a jak usunę całkowicie to wyrażenie nie działa Edytowane 6 stycznia 2021 przez wiktorm12 Poprawiam formatowanie Notatka dodana przez wiktorm12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 7 godzin temu, pringles18 napisał: Siemka pomoże ktoś nie wiem jak uzupełnić wyrażenie waze create bar "siema" with 10 percents with color "red" with style "style" with id "id.%player%" for player dodatek: https://www.spigotmc.org/resources/skwaze.49195/ co wpisać w string od color oraz string od style bo wyskakuje mi "An internal error occured while attempting to perform this command" a jak usune calkowicie to wyrazenie nie dziala Szczerze ciężko stwierdzić co tam należy wpisać. W %color% wpisujemy na pewno kolor, czyli np 'green', ale bez cudzysłowów. Co do %style%, na pewno to nie jest tekst, może coś takiego jak '10-segmented bar'? Nie wiem, dokumentacja jest krucha, SkUnity teraz ma przerwę techniczną, a SkriptHub nie ma żadnych informacji o tym dodatku. Widziałem jakiś wątek na githubie, ale zaczęli nawijać w języku żabojadów (francuskim). Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! link, jeżeli chcesz. pringles18 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pringles18 2 Opublikowano 6 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 (edytowane) 4 godziny temu, Kormic napisał: Szczerze ciężko stwierdzić co tam należy wpisać. W %color% wpisujemy na pewno kolor, czyli np 'green', ale bez cudzysłowów. Co do %style%, na pewno to nie jest tekst, może coś takiego jak '10-segmented bar'? Nie wiem, dokumentacja jest krucha, SkUnity teraz ma przerwę techniczną, a SkriptHub nie ma żadnych informacji o tym dodatku. Widziałem jakiś wątek na githubie, ale zaczęli nawijać w języku żabojadów (francuskim). Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! link, jeżeli chcesz. Już mam dzięki jednak trzeba było w cudzysłowie dziwne bo to są enumy a style i kolory znalazłem w plikach jakby ktoś kiedyś potrzebował to prawidłowe wyrażenie to: waze create bar "siema" with 10 percents and color "WHITE" and style "SOLID" with id "id.%player%" for 30 seconds for player KOLORY: Spoiler STYLE: Spoiler Edytowane 6 stycznia 2021 przez wiktorm12 Poprawiam formatowanie Notatka dodana przez wiktorm12 Kormic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiktorm12 107 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pringles18 2
Siemka pomoże ktoś nie wiem jak uzupełnić wyrażenie
waze create bar "siema" with 10 percents with color "red" with style "style" with id "id.%player%" for player
dodatek: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
co wpisać w string od color oraz string od style
bo wyskakuje mi "An internal error occured while attempting to perform this command"
a jak usunę całkowicie to wyrażenie nie działa
Edytowane przez wiktorm12Poprawiam formatowanie
Notatka dodana przez wiktorm12
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi