Skocz do zawartości
  • 0

bossbar pomoc

pringles18

Pytanie

Siemka pomoże ktoś nie wiem jak uzupełnić wyrażenie

waze create bar "siema" with 10 percents with color "red" with style "style" with id "id.%player%" for player

dodatek: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

co wpisać w string od color oraz string od style

bo wyskakuje mi "An internal error occured while attempting to perform this command"

a jak usunę całkowicie to wyrażenie nie działa

Edytowane przez wiktorm12
wiktorm12

Poprawiam formatowanie

Notatka dodana przez wiktorm12

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
7 godzin temu, pringles18 napisał:

Siemka pomoże ktoś nie wiem jak uzupełnić wyrażenie

waze create bar "siema" with 10 percents with color "red" with style "style" with id "id.%player%" for player

dodatek: https://www.spigotmc.org/resources/skwaze.49195/

co wpisać w string od color oraz string od style

bo wyskakuje mi "An internal error occured while attempting to perform this command"

a jak usune calkowicie to wyrazenie nie dziala

Szczerze ciężko stwierdzić co tam należy wpisać. W %color% wpisujemy na pewno kolor, czyli np 'green', ale bez cudzysłowów.

Co do %style%, na pewno to nie jest tekst, może coś takiego jak '10-segmented bar'? Nie wiem, dokumentacja jest krucha, SkUnity teraz ma przerwę techniczną, a SkriptHub nie ma żadnych informacji o tym dodatku.

Widziałem jakiś wątek na githubie, ale zaczęli nawijać w języku żabojadów (francuskim). Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! link, jeżeli chcesz.

• 0
4 godziny temu, Kormic napisał:

Szczerze ciężko stwierdzić co tam należy wpisać. W %color% wpisujemy na pewno kolor, czyli np 'green', ale bez cudzysłowów.

Co do %style%, na pewno to nie jest tekst, może coś takiego jak '10-segmented bar'? Nie wiem, dokumentacja jest krucha, SkUnity teraz ma przerwę techniczną, a SkriptHub nie ma żadnych informacji o tym dodatku.

Widziałem jakiś wątek na githubie, ale zaczęli nawijać w języku żabojadów (francuskim). Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! link, jeżeli chcesz.

Już mam dzięki jednak trzeba było w cudzysłowie dziwne bo to są enumy

a style i kolory znalazłem w plikach

jakby ktoś kiedyś potrzebował to prawidłowe wyrażenie to:

waze create bar "siema" with 10 percents and color "WHITE" and style "SOLID" with id "id.%player%" for 30 seconds for player

KOLORY:

Spoiler

BnPUNZn.png

STYLE:

Spoiler

Yu6D7m1.png

Edytowane przez wiktorm12
wiktorm12

Poprawiam formatowanie

Notatka dodana przez wiktorm12

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...