Witam , mam pewne problemy z napisaniem 2 skryptow nie nogę sobie poradzić ..
dokladniej chodzi mi o Jave oraz autohotkey ..
to może zacznę od początku , jeśli chodzi o jave to chciałem napisać skrypt do gry przeglądarkowej .. Plemiona.pl
glownym zadaniem tego oto skryptu miało by być balans surowcowy ,dokładniej wysylanie surowców pomiędzy jedna a druga wsią , nie mam pomysłu jak się zabrać .. może znajdzie się szpec
wszystko będzie odpłatne do dogadania się
A wiec tak przejdę do skryptu nr.2
Od czasu do czasu lubię pogrywać w metina2 kto zna ten wie hehe
gram w privie Virtualmt2
tam niestety ciężko z czym kolwiek ale
cos na poruszanie się , pelerynki ,autopickup
chetnie bym przygarnął niestety ja zawodowcem nie jestem i nie wiem jak się za to zabrać ... wielokrotnie próbowałem lecz bez skutecznie
jesli miałby kto czas i ochotę to bardzo bym prosił , odnośnie zapłaty dogadamy się napewno
Pytanie
Zenek Mucha 0
Witam , mam pewne problemy z napisaniem 2 skryptow nie nogę sobie poradzić ..
dokladniej chodzi mi o Jave oraz autohotkey ..
to może zacznę od początku , jeśli chodzi o jave to chciałem napisać skrypt do gry przeglądarkowej .. Plemiona.pl
glownym zadaniem tego oto skryptu miało by być balans surowcowy ,dokładniej wysylanie surowców pomiędzy jedna a druga wsią , nie mam pomysłu jak się zabrać .. może znajdzie się szpec
wszystko będzie odpłatne do dogadania się
A wiec tak przejdę do skryptu nr.2
Od czasu do czasu lubię pogrywać w metina2 kto zna ten wie hehe
gram w privie Virtualmt2
tam niestety ciężko z czym kolwiek ale
cos na poruszanie się , pelerynki ,autopickup
chetnie bym przygarnął niestety ja zawodowcem nie jestem i nie wiem jak się za to zabrać ... wielokrotnie próbowałem lecz bez skutecznie
jesli miałby kto czas i ochotę to bardzo bym prosił , odnośnie zapłaty dogadamy się napewno
dziekuje !
pozdrawiam wszystkich
szczęśliwego nowego Roku !!
https://skript.pl/temat/44300-inna-beczka/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi