Natural 0 Opublikowano 1 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2021 Cześć chciałbym żeby ktoś napisał mi skrypt na boyfarmerki. Chciałbym żeby obsydian stawiał się do bedrocka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 1 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2021 Teraz, Natural napisał: Cześć chciałbym żeby ktoś napisał mi skrypt na boyfarmerki. Chciałbym żeby obsydian stawiał się do bedrocka. Wyszukaj "skript boyfarmer", a znajdziesz setki (jak nie tysiące) skryptów na boyfarmery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Natural 0 Opublikowano 1 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2021 2 minuty temu, Kormic napisał: Wyszukaj "skript boyfarmer", a znajdziesz setki (jak nie tysiące) skryptów na boyfarmery. Szukałem skryptów ale w dużej większości nie działały albo było mocno zbugowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 1 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2021 Teraz, Natural napisał: Szukałem skryptów ale w dużej większości nie działały albo było mocno zbugowane A spełniałeś w ogóle ich wymagania? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Patrz ile znalazłem w 1 minutę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Natural 0 Opublikowano 1 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2021 (edytowane) Pobrałem skrypt ale wystąpił error którego nie umiem naprawić Spoiler Edytowane 1 stycznia 2021 przez Natural Naprawiam formatowanie na ciemnym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 1 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2021 (edytowane) on load: register new shaped recipe for enchanted obsidian named "&5BoyFarmer" using obsidian, obsidian, obsidian, obsidian, obsidian, obsidian, obsidian, obsidian, obsidian on place: if event-block is obsidian: if player's tool is obsidian named "&5BoyFarmer": loop all blocks under event-block: if loop-block is bedrock: stop set loop-block to obsidian wymaga SkQuery Edytowane 1 stycznia 2021 przez Michix poprawiam kod v2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 1 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2021 (edytowane) 36 minut temu, Natural napisał: Pobrałem skrypt ale wystąpił error którego nie umiem naprawić To może go podasz, co? Wypróbowałeś wszystkie skrypty, które podrzuciłem czy tylko pierwszy? Edytowane 1 stycznia 2021 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Natural 0 Opublikowano 1 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2021 21 minut temu, Michix napisał: on place: if event-block is obsidian: if player's tool is obsidian named "&5BoyFarmer": loop all blocks under event-block: if loop-block is bedrock: stop set loop-block to obsidian Mógłbyś dodać craftingktóry by wyglądał: obsydian obsydian obsydian obsydian golden applex obsydian obsydian obsydian obsydian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 1 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2021 Teraz, Natural napisał: Mógłbyś dodać craftingktóry by wyglądał: obsydian obsydian obsydian obsydian golden applex obsydian obsydian obsydian obsydian? on load: register new shaped recipe for obsidian named "&5BoyFarmer" using obsidian, obsidian, obsidian, obsidian, golden apple, obsidian, obsidian, obsidian, obsidian on place: if event-block is obsidian: if player's tool is obsidian named "&5BoyFarmer": loop all blocks under event-block: if loop-block is bedrock: stop set loop-block to obsidian wymaga SkQuery Natural 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 1 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Natural 0
Cześć chciałbym żeby ktoś napisał mi skrypt na boyfarmerki. Chciałbym żeby obsydian stawiał się do bedrocka.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi