Rudy_Lisiasty 0 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Witam, Czy da się zrobić, że wykrywa gracza na, którego nakieruję kursorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 606 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 (edytowane) tak, target of player targeted entity przykład użycia w komendzie command /nacopatrzysz: trigger: send "Patrzysz na %targeted entity% %target of player%" Edytowane 30 grudnia 2020 przez CoFFeIN04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 30 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 (edytowane) 16 minut temu, Rudy_Lisiasty napisał: Witam, Czy da się zrobić, że wykrywa gracza na, którego nakieruję kursorem? Tak. command /test: trigger: sender is a player targeted entity is a player send "&aNamierzasz obecnie gracza &6%targeted entity%&a!" # Lub targeted player Edytowane 30 grudnia 2020 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rudy_Lisiasty 0 Opublikowano 30 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 6 minut temu, CoFFeIN04 napisał: tak, target of player Błąd: can't understand this event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 30 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 Teraz, Rudy_Lisiasty napisał: Błąd: can't understand this event On podał ci jedynie wyrażenie, ja podesłałem komendę, którą możesz wykonać przy najechaniu na jakiegokolwiek gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rudy_Lisiasty 0 Opublikowano 30 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 1 minutę temu, Kormic napisał: On podał ci jedynie wyrażenie, ja podesłałem komendę, którą możesz wykonać przy najechaniu na jakiegokolwiek gracza. Fakt, działa, dziękuję za pomoc Używaj opcji "oznacz jako najlepsza odpowiedź". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 30 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rudy_Lisiasty 0
Witam,
Czy da się zrobić, że wykrywa gracza na, którego nakieruję kursorem?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi