Misio12320 32 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 (edytowane) Hej. Ktoś powie mi jak to naprawić? W sensie ten biały "background" w niestandardowej składni. Edytowane 30 grudnia 2020 przez xNightPower_ Zamieniam link w obraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoFFeIN04 606 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Możesz użyć innej składni, ta najwidoczniej nie chce działać prawidłowo. Ja od siebie mogę polecić program Visual Studio Code (świetnie nada się do programowania w innych językach) oraz wtyczki skript-vscode. Misio12320 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio12320 32 Opublikowano 30 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 Gdyby zużywał tyle ile Notepad++ to bym pobrał. Ja wolałbym zostać na starym . Ktos coś poradzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormic 1 824 Opublikowano 30 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 2 minuty temu, Misio12320 napisał: Gdyby zużywał tyle ile Notepad++ to bym pobrał. Ja wolałbym zostać na starym . Ktos coś poradzi? Możesz zawsze wejść w plik od tej niestandardowej składni i zobaczyć co tam nie trybi. Zobacz również w Opcje > Konfigurator Stylów (Settings > Style Configurator) czy nie jest aby na pewno coś do ustawienia. Misio12320 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio12320 32 Opublikowano 30 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 (edytowane) 7 godzin temu, Kormic napisał: Zobacz również w Opcje > Konfigurator Stylów (Settings > Style Configurator) czy nie jest aby na pewno coś do ustawienia. wszystko jest poprawnie ustawione, tam się zgubiłem właściwie, ponieważ sporo jest tam do wyboru tych kolorów itd. mają one również kolor drugorzędny co utrudnia mi sprawdzenie, co sprawia że jest białe tło. Edit: Do tej pierwszej odp. Zdaje mi się, że tam jest ten problem, ponieważ sprawdziłem tam ostatnio i były #ffffff czyli kolor biały. Odezwę się jak będzie dalej coś nie tak Edit2: Nadal nie wiem jak to zmienić, wciąż te białe tło. Zmieniłem w Skript.xml z #FFFFFF na #073642 i nic się nie zmieniło Edytowane 30 grudnia 2020 przez Misio12320 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 241 Opublikowano 31 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2020 Najlepiej użyj SkEditora (link w sygnaturze) tam nic się nie baguje Misio12320 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio12320 32 Opublikowano 1 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2021 18 godzin temu, Michix napisał: Najlepiej użyj SkEditora (link w sygnaturze) tam nic się nie baguje strasznie laguje, pisze z opóźnieniem. Temat do kosza skoro się nie da tego naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 241 Opublikowano 1 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2021 Ten temat został przeniesiony do kosza! Misio12320 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi