Skocz do zawartości
  • 0

Skrypt na kliknięcie na slot w gui

DeepesT
 Udostępnij

Pytanie

Witam czy może mi ktoś napisać skrypt na iż po kliknięciu na item który znajduje się w gui o nazwie &2Drop  itemu o nazwie &6> &2Drop z Pandory &6< i posiada opis (lore) &2> &eKliknij aby zobaczyc drop z pandory item jest jajko smoka będzie pisało ta opcja jest Zablokowana Z góry dziękuję Pozdrawiam

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Teraz, DeepesT napisał:

Witam czy może mi ktoś napisać skrypt na iż po kliknięciu na item który znajduje się w gui o nazwie &2Drop  itemu o nazwie &6> &2Drop z Pandory &6< i posiada opis (lore) &2> &eKliknij aby zobaczyc drop z pandory item jest jajko smoka będzie pisało ta opcja jest Zablokowana Z góry dziękuję Pozdrawiam

Proszę.

on inventory click:
	name of player's current inventory is "&2Drop"
	clicked inventory is not player's inventory
	event-slot is dragon egg named "&6> &2Drop z Pandory &6" with lore "&2> &eKliknij aby zobaczyc drop z pandory"
	cancel event
	send "&cTa opcja jest zablokowana!" to player

• 0
2 minuty temu, Kormic napisał:

Proszę.

on inventory click:
	name of player's current inventory is "&2Drop"
	clicked inventory is not player's inventory
	event-slot is dragon egg named "&6> &2Drop z Pandory &6" with lore "&2> &eKliknij aby zobaczyc drop z pandory"
	cancel event
	send "&cTa opcja jest zablokowana!" to player

chyba jednak nie da się zablokować skryptem pluginy gdyż mam plugin na drop w którym po wpisaniu /drop jest drop z pandory lecz u mnie na serwerze nie ma puszki pandory a w configu pluginy nie da się tego wylonczyc :( bo jak wgrywam ten skrypt i robie /sk reload nazwa to i tak po kliknięciu na slot otwiera się skrzynka z dropem z pandory 

• 0
Teraz, DeepesT napisał:

chyba jednak nie da się zablokować skryptem pluginy gdyż mam plugin na drop w którym po wpisaniu /drop jest drop z pandory lecz u mnie na serwerze nie ma puszki pandory a w configu pluginy nie da się tego wylonczyc :( bo jak wgrywam ten skrypt i robie /sk reload nazwa to i tak po kliknięciu na slot otwiera się skrzynka z dropem z pandory 

Możliwe, możliwe. Możesz jeszcze spróbować zamiast 4 linijki dać:

event-slot's name is "&6> &2Drop z Pandory &6"

Jeżeli nie zadziała, nie ma możliwości zablokowania tego.