Witam ostatnio wystartowałem z pisaniem skryptu na teleportowanie gracza gdy przekroczy konkretne koordynaty y ma go przenieść na wyższe kordy y i po dotknięciu ziemi on nie umrze a zostanie mu pół serduszka lecz niestety stanąłem w martwym punkcie ponieważ nie wiem co robię nie tak i skrypt wywala mi cały czas błąd.
Tak wygląda skrypt :
every 1 second in "world":
loop all players:
if y-coordinate of loop-player is between -1 and -4:
set loop-player y-coordinate to 100
Oraz nie wiem jak to zrobić by gracz nie dostawał obrażeń po dotknięciu ziemi i potem zmieniło mu ilość zdrowia na pół serduszka.
Pytanie
nitolar 0
Witam ostatnio wystartowałem z pisaniem skryptu na teleportowanie gracza gdy przekroczy konkretne koordynaty y ma go przenieść na wyższe kordy y i po dotknięciu ziemi on nie umrze a zostanie mu pół serduszka lecz niestety stanąłem w martwym punkcie ponieważ nie wiem co robię nie tak i skrypt wywala mi cały czas błąd.
Tak wygląda skrypt :
every 1 second in "world": loop all players: if y-coordinate of loop-player is between -1 and -4: set loop-player y-coordinate to 100Oraz nie wiem jak to zrobić by gracz nie dostawał obrażeń po dotknięciu ziemi i potem zmieniło mu ilość zdrowia na pół serduszka.
https://skript.pl/temat/44109-pomoc-ze-skryptem/Udostępnij na innych stronach
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi