Marek20097 0 Opublikowano 26 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 Mam pytanie: Jak na serwer aternos wgrywać skrypty? Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 26 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 2 minuty temu, Marek20097 napisał: Mam pytanie: Jak na serwer aternos wgrywać skrypty? Bardzo proszę o pomoc. Wrzucasz skrypty do folderu plugins/Skript/scripts. Oczywiście wymaga to posiadania pluginu Skript. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marek20097 0 Opublikowano 26 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 Kormic ale jest mały haczyk. Jest sprawa, ponieważ na aternosie znajdują się wszystkie pliki i nie można nic przerzucić z eksploratora plików. Również próbowałem skopiować skrypt, lecz na dzienniku mi napisało ,,błą nie udało się włączyć skryptu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#19006 26 Opublikowano 26 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 (edytowane) Ehh Aternos.. Jeśli nie masz funduszy to zalecam hosting server.pro 1h za darmo oraz przedluzanie weryfikacją botową co godzine (Głównie dlatego że aternos nie posiada FTP a ich webFTP to jest syf) Do testowania skryptów/pluginów bez funduszy server.pro jest jednym z lepszych jak nie najlepszym darmowym hostingiem ale trzeba czekać czasami nawet kilka godzin na odpalenie serwera (dlatego w nocy testuje wszystko) Edytowane 26 grudnia 2020 przez jhgggg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marek20097 0 Opublikowano 26 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 A jak przedłużać weryfikacją botową? Godzinę temu, Marek20097 napisał: A jak przedłużać weryfikacją botową? Jest to najprostsze kliknięcie w puste pole i zaznaczenie opisanych zdjęć - CAPTCHA I tak swoją drogą klikam na plan 1h i nie działa Mógłbym prosić o wytłumaczenie :)? Musisz wybrać niżej kraj w którym będziesz miał serwer, silnik, wersja, ip pokaż zdjęcie jesli możesz dodatkowo musisz być zarejestrowany a czy mogę zadać jeszcze jedno pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 605 Opublikowano 26 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 2 minuty temu, Marek20097 napisał: a czy mogę zadać jeszcze jedno pytanie? jeśli jest ono na temat tego wpisu to tak, jeśli znacznie odbiega to utwórz nowy wątek w odpowiednim dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 26 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marek20097 0
Mam pytanie: Jak na serwer aternos wgrywać skrypty? Bardzo proszę o pomoc.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi