KacPoImprze 1 Opublikowano 26 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 chcial bym zeby ktos mi ten skrypt poprawil zeby nie dalo sie brac itemow z gui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 662 Opublikowano 26 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 (edytowane) dodaj on inventory click: if current inventory's name is "&8{@a} &6Topka": cancel event Edytowane 26 grudnia 2020 przez CoFFeIN04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KacPoImprze 1 Opublikowano 26 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 3 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: dodaj on inventory click: cancel event tak tylko to by anulowalo caly event inventory click ze w eq tez by sie nie dalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 662 Opublikowano 26 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 edytowałem: 6 minut temu, CoFFeIN04 napisał: on inventory click: if current inventory's name is "&8{@a} &6Topka": cancel event Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 26 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 6 godzin temu, KacPoImprze napisał: chcial bym zeby ktos mi ten skrypt poprawil zeby nie dalo sie brac itemow z gui W takim razie proszę. Wystarczy to dorzucić do skryptu, dodałem komentarze dla zrozumienia kodu. Jak wszystko zrozumiesz, możesz je spokojnie usunąć. on inventory click: # Sprawdzamy nazwę GUI obecnie otwartego przez gracza name of player's current inventory is "&8{@a} &6Topka" # Sprawdzamy czy gracz nie kliknął swojego ekwipunku (dzięki temu może nadal w swoim ekwipunku przemieszczać przedmioty podczas otwierania GUI) clicked inventory is not player's inventory # Anulujemy event, aby gracz nie mógł wyciągać przedmiotów cancel event # Opcjonalny dalszy kod definiujący akcje w twoim GUI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KacPoImprze 1
chcial bym zeby ktos mi ten skrypt poprawil zeby nie dalo sie brac itemow z gui
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi