Wilkovsky 0 Opublikowano 25 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2020 Tak jak w temacie, w jaki sposób mogę wyłączyć tabowanie nicków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 25 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2020 9 minut temu, Wilkovsky napisał: Tak jak w temacie, w jaki sposób mogę wyłączyć tabowanie nicków? Możesz użyć eventu 'on chat tab complete' pochodzącego z MundoSK. Wystarczy, że po prostu go anulujesz za pomocą 'cancel event'. Zadziała to jedynie na starszych wersjach, gdyż na nowszych event PlayerChatTabCompleteEvent (zakładam, że właśnie z niego korzysta MundoSK) jest oznaczony jako przestarzały i niezalecany w użyciu ze względu na zmiany w kliencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 3meraldK 99 Opublikowano 25 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2020 (edytowane) W tym celu możesz użyć potężnego narzędzia do Skript zwany skript-reflect 2.1.0 używając eventu ze Spigot API: org.bukkit.event.server.TabCompleteEvent import: org.bukkit.event.server.TabCompleteEvent on TabCompleteEvent: set {_completions} to event.getCompletions() loop ...{_completions}: loop all players: if loop-value-1 is loop-value-2's name: {_completions}.remove(loop-value-2's name) event.setCompletions({_completions}) PRZED: PO: Pobierz skript-reflect 2.1.0 tutaj: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Testowałem to na Skript 2.5.3, skript-reflect 2.1.0, Purpur 1.16.3 (purpur to fork tuinity > paperSpigot > spigot > bukkit > vanilla.) PS. to się zalicza nie tylko do nicków. możesz wyłączyć z tabowania każdy ciąg znaków, bo jest to String. Edytowane 25 grudnia 2020 przez xNightPower_ Naprawiam formatowanie na ciemnym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wilkovsky 0
Tak jak w temacie, w jaki sposób mogę wyłączyć tabowanie nicków?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi