poprosturudy 1 Opublikowano 23 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2020 Witam, tak jak w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 23 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2020 Teraz, poprosturudy napisał: Witam, tak jak w temacie. Tak, ale nie obędzie się bez dodatku. Tutaj przyda ci się niewątpliwie dodatek SkBee, za pomocą którego ustawisz NBT tego spawnera. Jakoś miesiąc temu, może dwa zrobiłem taki skrypt i z tego co pamiętam to działał. Poszukaj chwilę, powinieneś coś znaleźć. poprosturudy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 poprosturudy 1 Opublikowano 23 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2020 Teraz, Kormic napisał: Tak, ale nie obędzie się bez dodatku. Tutaj przyda ci się niewątpliwie dodatek SkBee, za pomocą którego ustawisz NBT tego spawnera. Jakoś miesiąc temu, może dwa zrobiłem taki skrypt i z tego co pamiętam to działał. Poszukaj chwilę, powinieneś coś znaleźć. A wiesz może jak zmienić NBT spawneru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 23 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2020 Teraz, poprosturudy napisał: A wiesz może jak zmienić NBT spawneru? Robisz to za pomocą wcześniej wspomnianego dodatku. W międzyczasie znalazłem ten skrypt, zobacz działanie: Gdzieś jeszcze na pewno zrobiłem ten skrypt, poszukaj samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 3meraldK 99 Opublikowano 25 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2020 Przecież da się to zrobić używając Skripta, ale to tylko jak położysz blok czy coś. W tym przypadku on place of spawner: set entity type of event-block to sheep sheep może zostać podmienione pod np. iron golem, zombie A po drugie nie powtarzaj tematów proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
poprosturudy 1
Witam, tak jak w temacie.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi