ChlebekPlayer 4 Opublikowano 21 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2020 Siemka, Nie wiem jak zrobić, aby móc ustawić zmienną {TOP1} na B/D, że jak będzie send "Gracz TOP 1: %{TOP1}%" i wyskoczy B/D. Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 21 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2020 Teraz, ChlebekPlayer napisał: Siemka, Nie wiem jak zrobić, aby móc ustawić zmienną {TOP1} na B/D, że jak będzie send "Gracz TOP 1: %{TOP1}%" i wyskoczy B/D. Z góry dzięki za pomoc. Czy ty chcesz po prostu ustawić wartość zmiennej jako tekst? set {TOP} to "B/D" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ChlebekPlayer 4 Opublikowano 21 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2020 Teraz, Kormic napisał: Czy ty chcesz po prostu ustawić wartość zmiennej jako tekst? set {TOP} to "B/D" tak, ale potrzebuje tego jako variables: {TOP} = "B/D" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 606 Opublikowano 21 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2020 (edytowane) sprawdzasz czy nie jest ustawiona - if {TOP1} is not set: send "Gracz TOP 1: BD" lub po prostu set {TOP1} to "B/d" Edytowane 21 grudnia 2020 przez CoFFeIN04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ChlebekPlayer 4 Opublikowano 21 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2020 Teraz, CoFFeIN04 napisał: sprawdzasz czy nie jest ustawiona - if {TOP1} is not set: send "Gracz TOP 1: BD" lub po prostu set {TOP1} to "B/d" nie o to mi chodziło, ale dzięki Twojej odpowiedzi wpadłem na pomysł jak to zrobić. Dzięki za pomoc //do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 21 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ChlebekPlayer 4
Siemka,
Nie wiem jak zrobić, aby móc ustawić zmienną {TOP1} na B/D, że jak będzie send "Gracz TOP 1: %{TOP1}%" i wyskoczy B/D.
Z góry dzięki za pomoc.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi