Zirrek 0 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Jak zrobić to aby wieśniak nazwany "Shopkeeper" po prostu stał i nie chodził na lewo i prawo próbowałem on walking on stone: if event-entity's name is "&6&lShopkeeper": cancel event no ale to nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 3 minuty temu, Zirrek napisał: Jak zrobić to aby wieśniak nazwany "Shopkeeper" po prostu stał i nie chodził na lewo i prawo próbowałem on walking on stone: if event-entity's name is "&6&lShopkeeper": cancel event no ale to nie działa Event 'on walking dotyczy jedynie graczy'. Możesz temu wieśniakowi nadać potkę spowolnienia 100 na 999 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 606 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 command /villager: trigger: if target entity is villager: add "{NoAI:1}" to nbt of target entity send "Villager sie juz nie ruszy!" else: send "Musisz patrzec na villagera!" wymaga SkBee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zirrek 0 Opublikowano 19 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 (edytowane) Wolałbym coś bez ściągania Addonów które będę miał tylko po 1 rzecz Jeżeli inaczej się nie da to trudno, poradzę sobie jakoś bez Mimo tego dzięki za pomoc Edytowane 19 grudnia 2020 przez Zirrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 6 minut temu, Zirrek napisał: Wolałbym coś bez ściągania Addonów które będę miał tylko po 1 rzecz Jeżeli inaczej się nie da to trudno, poradzę sobie jakoś bez Mimo tego dzięki za pomoc Nie ma co się zrażać do addonów, kilka z nich jest niezwykle przydatnych i w mojej ocenie SkBee należy do tego grona. Jeżeli rzeczywiście chcesz wszystko robić na podstawce, daj wieśniakowi efekt spowolnienia, powinno wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zirrek 0
Jak zrobić to aby wieśniak nazwany "Shopkeeper" po prostu stał i nie chodził na lewo i prawo
próbowałem
no ale to nie działa
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi