poprosturudy 1 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Witam, tak jak w temacie jeśli ktoś by pytał to prowadzę tryb "Survival + działki". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Teraz, poprosturudy napisał: Witam, tak jak w temacie jeśli ktoś by pytał to prowadzę tryb "Survival + działki". Zbyt zwięzłe pytanie do tak obszernego tematu. Wyjaśnij szczegóły, z czym masz problem, czego nie wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 poprosturudy 1 Opublikowano 19 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Teraz, Kormic napisał: Zbyt zwięzłe pytanie do tak obszernego tematu. Wyjaśnij szczegóły, z czym masz problem, czego nie wiesz. Nie wiem jak dokładniej to opisać, ale mam lekkie ścinki na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Teraz, poprosturudy napisał: Nie wiem jak dokładniej to opisać, ale mam lekkie ścinki na serwerze. W takim razie sprawdź przyczynę tych ścinek w timingsach. poprosturudy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 605 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 (edytowane) Obszerny poradnik: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Aczkolwiek @poprosturudy interesuje mnie z której strony problem dotyczy działu Skript -> Problemy i pytani? Edytowane 19 grudnia 2020 przez CoFFeIN04 poprosturudy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 poprosturudy 1 Opublikowano 19 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Teraz, CoFFeIN04 napisał: Obszerny poradnik: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Aczkolwiek @poprosturudy interesuje mnie z której strony problem dotyczy działu Skript -> Problemy i pytani? Dziękuję, temat do zamknięcia. W zasadzie to nie wiem czemu poprostu nie wiedziałem gdzie to dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
poprosturudy 1
Witam, tak jak w temacie jeśli ktoś by pytał to prowadzę tryb "Survival + działki".
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi