ravviseq 2 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 JAKI HOSTING MI POLECICIE, MAM NA MYŚLI HOSTING DO SERWERÓW MINECRAFT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 1 minutę temu, ravviseq napisał: JAKI HOSTING MI POLECICIE, MAM NA MYŚLI HOSTING DO SERWERÓW MINECRAFT Pukawka albo LVLUP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 662 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 (edytowane) LVLUP jeśli ogarniasz używanie linuxa i vps Edytowane 19 grudnia 2020 przez CoFFeIN04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ravviseq 2 Opublikowano 19 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 o pukawce slyszalem ze jali przy wczytywaniu wiekszego swiata i wiekszej ilosci pluginow a na level up tylko vps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 662 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Teraz, ravviseq napisał: a na level up tylko vps no tak, a na czym chcesz postawić serwer minecraft? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ravviseq 2 Opublikowano 19 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Teraz, CoFFeIN04 napisał: no tak, a na czym chcesz postawić serwer minecraft? własie na vps ale czy level up czy moze jest cos leprzego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 662 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Teraz, ravviseq napisał: ale czy level up czy moze jest cos leprzego No możesz też zobaczyć OVH, ale LVLUP polecam sam korzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 3 minuty temu, ravviseq napisał: o pukawce slyszalem ze jali przy wczytywaniu wiekszego swiata i wiekszej ilosci pluginow a na level up tylko vps Na pukawce zwykle wynika to z tego, że nie potrafią odpowiednio skonfigurować serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ravviseq 2
JAKI HOSTING MI POLECICIE,
MAM NA MYŚLI HOSTING DO SERWERÓW MINECRAFT
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi