xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 (edytowane) Jestem wkurzony proboje wszystkiego a to dalej nie dziala :'d Nie dodaje pieniazkow Wywala Blad z tym periodic a najgorsze jest to ze ja nie wiem dalej co to to jest ;- Edytowane 19 grudnia 2020 przez xXx_Xpedii_xXx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Teraz, xXx_Xpedii_xXx napisał: Jestem wkurzony proboje wszystkiego a to dalej nie dziala :'d Nie dodaje pieniazkow Wykrywa blad Skrypt nie działa poprawnie dlatego, że na końcu pętli jest stop. Jaki jest błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 19 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Teraz, Kormic napisał: Skrypt nie działa poprawnie dlatego, że na końcu pętli jest stop. Jaki jest błąd? Blad : There's no world in periodic event if no world is given in the event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 CoFFeIN04 694 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 (edytowane) add 0.5 to player's account użyj loop-player's zamiast player's Edytowane 19 grudnia 2020 przez CoFFeIN04 xXx_Xpedii_xXx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1921 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Teraz, xXx_Xpedii_xXx napisał: Blad : There's no world in periodic event if no world is given in the event Dlatego jest tak, gdyż użyłeś 'player', a powinieneś 'loop-player'. xXx_Xpedii_xXx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 19 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Teraz, CoFFeIN04 napisał: add 0.5 to player's account loop-player's tak teraz jest git. czyli mam wiedziec ze ten periodic to jest wtedy gdy zamiast loop player napisze sie player ? bo nwm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Teraz, xXx_Xpedii_xXx napisał: tak teraz jest git. czyli mam wiedziec ze ten periodic to jest wtedy gdy zamiast loop player napisze sie player ? bo nwm Jeżeli masz taki błąd to zazwyczaj to oznacza, że użyłeś loop-player zamiast playera lub odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 19 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Teraz, Kormic napisał: Jeżeli masz taki błąd to zazwyczaj to oznacza, że użyłeś loop-player zamiast playera lub odwrotnie. ok dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xXx_Xpedii_xXx 10
Jestem wkurzony proboje wszystkiego a to dalej nie dziala :'d
Nie dodaje pieniazkow
Wywala Blad z tym periodic a najgorsze jest to ze ja nie wiem dalej co to to jest ;-
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi