xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 (edytowane) if player is wearing all leather armor (z kolorem Białym): dało by się tak zrobić? Edytowane 18 grudnia 2020 przez xNightPower_ Umieszczam kod w code. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 1 minutę temu, xXx_Xpedii_xXx napisał: if player is wearing all leather armor (z kolorem Białym): dało by się tak zrobić? Ale co dałoby się zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 18 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 6 minut temu, Kormic napisał: Ale co dałoby się zrobić? zeby wykrywalo czy gracz ma zbroje z bialym kolorem ta skurzana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 606 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 if player is wearing all leather armor: if colour of player's helmet is "white" and colour of player's chestplate is "white" and colour of player's leggings is "white" and colour of player's boots is "white": #kod nie jestem pewien co do tego if'a czy na pewno zadziała, jeśli nie zadziała będzie trzeba go rodzielić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 18 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 (edytowane) 5 minut temu, CoFFeIN04 napisał: if player is wearing all leather armor: if colour of player's helmet is "white" and colour of player's chestplate is "white" and colour of player's leggings is "white" and colour of player's boots is "white": #kod nie jestem pewien co do tego if'a czy na pewno zadziała, jeśli nie zadziała będzie trzeba go rodzielić wyskakuje blad : Empty configuration section Edytowane 18 grudnia 2020 przez xXx_Xpedii_xXx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 606 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Teraz, xXx_Xpedii_xXx napisał: Empty configuration section zamień #kod na to co ma się wykonywać po sprawdzeniu czy ma kolor biały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 18 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Teraz, CoFFeIN04 napisał: zamień #kod na to co ma się wykonywać po sprawdzeniu czy ma kolor biały Teraz Can't compare a color with ("white" itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 606 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 spróbuj usunąć cudzysłowy tzn zmienić "white" na white Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 18 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 (edytowane) 7 minut temu, CoFFeIN04 napisał: spróbuj usunąć cudzysłowy tzn zmienić "white" na white dalej to samo :C jesli sie nie da to ok moge to zamienic na to: ze jesli ta zbroja ma np lore: zrobil bym to lecz nie wiem jak dla tej całej zbroi wykrywac 1 lore probowalem tez cos takiego ale nic (jesli ten sposob bedzie latwiejszy to moge uzyc zwyklego lore) Edytowane 18 grudnia 2020 przez xXx_Xpedii_xXx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 606 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 No nie no, to co napisałeś to totalnie nie ma sensu i jest źle napisane. Spróbuj to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 18 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 2 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: No nie no, to co napisałeś to totalnie nie ma sensu i jest źle napisane. Spróbuj to: dalej wykrywa ten blad z kolorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 606 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Zobacz teraz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 18 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 1 minutę temu, CoFFeIN04 napisał: Zobacz teraz: dalej to can't compare a color with ('white,... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 606 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Teraz, xXx_Xpedii_xXx napisał: dalej to can't compare a color with ('white,... Daj screena całego błędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 18 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 (edytowane) 5 minut temu, CoFFeIN04 napisał: Daj screena całego błędu nwm jak mialem wyslac to zdjecie... Edytowane 18 grudnia 2020 przez xNightPower_ Zamieniam link w obraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 606 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Okej, zatem ten wielokrotny if nie działa. Poprawiona wersja: Dodatkowo nie wiem do czego jest warunek większe od 9, jeśli wcześniej ustawiłeś to na 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 18 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 6 minut temu, CoFFeIN04 napisał: Okej, zatem ten wielokrotny if nie działa. Poprawiona wersja: Dodatkowo nie wiem do czego jest warunek większe od 9, jeśli wcześniej ustawiłeś to na 10. sorry ze mnie nie bylo ok teraz jest dla tych 4 colour Can't compare a color with a color (Nazwa Skryptu).sk line 147 colour of player's boots is white') to blad od botow. do kazdego jest taki sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 606 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 2 minuty temu, xXx_Xpedii_xXx napisał: Can't compare a color with a color Szczerze nie rozumiem tego błędu, nie wiem o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 18 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Teraz, CoFFeIN04 napisał: Szczerze nie rozumiem tego błędu, nie wiem o co chodzi Hm. Skoro Nie Da sie zbroi to dalo by sie wlasnie zamiast koloru zeby wykrywalo Lore pod kazda czescia zbroi? I Dzieki Za Checi Pomagania Mi Naprawde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Teraz, xXx_Xpedii_xXx napisał: Hm. Skoro Nie Da sie zbroi to dalo by sie wlasnie zamiast koloru zeby wykrywalo Lore pod kazda czescia zbroi? I Dzieki Za Checi Pomagania Mi Naprawde Jeżeli coś nie chce działać w Skript'cie, warto parse'ować to na tekst. "%colour of player's helmet%" is "white" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 18 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 2 minuty temu, Kormic napisał: Jeżeli coś nie chce działać w Skript'cie, warto parse'ować to na tekst. "%colour of player's helmet%" is "white" teraz nie wykrylo zadnego bledu ale nie dodaje serc itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xXx_Xpedii_xXx 10
(z kolorem Białym):
Edytowane przez xNightPower_dało by się tak zrobić?
Umieszczam kod w code.
25 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi