xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Potrzebuje Plugin Lub Skrypt Na Rzadkości Przedmiotow (nazwa itemu) i w lore (rzadkość) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Teraz, xXx_Xpedii_xXx napisał: Potrzebuje Plugin Lub Skrypt Na Rzadkości Przedmiotow (nazwa itemu) i w lore (rzadkość) Czyli jakiś plugin pod tryb RPG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 18 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Teraz, Kormic napisał: Czyli jakiś plugin pod tryb RPG? coś w tym stylu tylko skyblock (tzn ja mam taki tryb) ale potrzebuje cos w tym stylu ladnie wyglada takie jak jest na popularnym serwerze (mniejsza) powinnes wiedziec oco mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 606 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 A ta rzadkość coś ma robić? W jaki sposób ma być nadawana do itemu? Jakich itemów ma dotyczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 18 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 1 minutę temu, CoFFeIN04 napisał: A ta rzadkość coś ma robić? W jaki sposób ma być nadawana do itemu? Jakich itemów ma dotyczyć? nic ma nie robic Zwykla rzadkosc gdy zbierze sie itemek na samym dole ma sie pojawiac np &f&lZWYKLE &2&lPOSPOLITE &1&lEPICKIE &6&lLEGENDARNE wszystkich itemkow tak posortowane nwm bym musial juz to ustawic ale wiesz dirt np to do zwyklych a taki beacon to juz do legendarnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 606 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 (edytowane) Hmm, z przypisywaniem rzadkości do konkretnych itemów będzie dużo zabawy - trzeba uwzględnić każdy item. Łatwiejszym rozwiązaniem byłoby losowanie rzadkości i np. stałe ustalenie kilku itemów legendarnych pokroju beacona. on pick up: lore of event-item doesn't contains "Rzadkosc" set {_} to 1 or 2 or 3 or 4 if event-item is beacon: set {_} to 4 else if event-item is dirt: set {_} to 1 else if event-item is diamond block: set {_} to 3 #else if event-item is XXX: # ZAMIAST XXX PODAJ NAZWE ITEMU #set {_} to X # ZAMIAST X PODAJ RZADKOSC if {_} is 1: set lore of event-item to "&eRzadkosc &0Zwyczajna" else if {_} is 2: set lore of event-item to "&eRzadkosc &7Pospolita" else if {_} is 3: set lore of event-item to "&eRzadkosc &aEpicka" else if {_} is 4: set lore of event-item to "&eRzadkosc &6&lLegendarna" Skrypt działa na zasadzie, że gdy podnosisz item to sprawdza czy nie ma dodanej rzadkości i jeśli nie ma to losuje i dodaje ją. Bloki beacon, dirt i diament block mają ustawioną stałą wartość rzadkości Edytowane 18 grudnia 2020 przez CoFFeIN04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 51 minut temu, xXx_Xpedii_xXx napisał: coś w tym stylu tylko skyblock (tzn ja mam taki tryb) ale potrzebuje cos w tym stylu ladnie wyglada takie jak jest na popularnym serwerze (mniejsza) powinnes wiedziec oco mi chodzi Wybacz, że nie odpisywałem, tutaj masz przykładowy plugin: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xXx_Xpedii_xXx 10
Potrzebuje Plugin Lub Skrypt Na Rzadkości Przedmiotow
(nazwa itemu)
i w lore (rzadkość)
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi