Lemonyt30 1 Opublikowano 17 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2020 Witam pisze skrypt i mam problem z monetami nie działają mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1922 Opublikowano 17 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2020 Teraz, Lemonyt30 napisał: Witam pisze skrypt i mam problem z monetami nie działają mi Dałeś jedynie urywek kodu i jedyne co ci może tutaj nie działać to wyświetlanie ile gracz ma monet. Dlatego pokazuje ci nazwę zmiennej, gdyż nie dałeś ich w procenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 17 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2020 (edytowane) A co konkretnie nie działa? Na pierwszy rzut oka mogę stwierdzić, że: - tutaj powinieneś użyć procentów send "&7Posiadasz aktualnie &2%{coins::%player%}% zł" Procentów używa się, aby wyświetlić zawartość zmiennej Identycznie tutaj: set player's current inventory's slot 22 to gold ingot named "&7 Stan konta %{coins::%player%}%" Edytowane 17 grudnia 2020 przez CoFFeIN04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lemonyt30 1 Opublikowano 17 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2020 Dzięki już wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lemonyt30 1
Witam pisze skrypt i mam problem z monetami nie działają mi
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi