Cześć! Chciałbym żeby ktoś zrobił mi skrypt na NeoStorm - neostorm będzie ukazywał się co 5 noc a zombiaki będą dropiły z siebie różne rzeczy (Jeżeli moglibyście pokazać co mam zrobić żeby dodać rzeczy do losowego dropu było by miło ). Zombiaki te będą mogły wywarzać drzwi z nawiasów i wchodzić do domków będą miały też większe szanse na zbrojke z enchantami (też moglibyście mi pokazać jak dodać i ile procent moge to ustawić) lub wogule żeby miały dobrą zbrojke. Zombie pojawiało by się 5 razy częściej właśnie z powyższymi rzeczami miały by też zamiast 10 hp będą miały 15
Pytanie
SeIniKs 3
Cześć! Chciałbym żeby ktoś zrobił mi skrypt na NeoStorm - neostorm będzie ukazywał się co 5 noc a zombiaki będą dropiły z siebie różne rzeczy (Jeżeli moglibyście pokazać co mam zrobić żeby dodać rzeczy do losowego dropu było by miło
). Zombiaki te będą mogły wywarzać drzwi z nawiasów i wchodzić do domków będą miały też większe szanse na zbrojke z enchantami (też moglibyście mi pokazać jak dodać i ile procent moge to ustawić) lub wogule żeby miały dobrą zbrojke. Zombie pojawiało by się 5 razy częściej właśnie z powyższymi rzeczami miały by też zamiast 10 hp będą miały 15
z góry dzięki
https://skript.pl/temat/43720-neostorm/Udostępnij na innych stronach
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi