michal1250 0 Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 tak jak wyzej skrypt nie czyta linijki wait 24 hours: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 Teraz, michal1250 napisał: tak jak wyzej skrypt nie czyta linijki wait 24 hours: Nie wiem do czego jest ci potrzebny tak długi delay, ale problem leży w tym, że jest dwukropek na końcu linijki. Pozbądź się go, a skrypt powinien zadziałać (o ile nic innego w nim nie spaprałeś). Jeżeli nadal nie będzie działało, pokaż kod poprzez wstawienie go do serwisu code.skript.pl i następnie wklej tutaj link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michal1250 0 Opublikowano 15 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 potrzebuje tego do dziennego bonusu dzięki za szybką odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 Teraz, michal1250 napisał: potrzebuje tego do dziennego bonusu dzięki za szybką odpowiedz W takim wypadku ostrzegę cię. Jeżeli serwer w ciągu tych 24 godzin delayu zostanie wyłączony, delay zostanie usunięty co prawdopodobnie będzie wiązało się z tym, że gracz już nigdy nie będzie mógł odebrać dziennego bonusu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 605 Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 1 godzinę temu, michal1250 napisał: wait 24 hours: Usuń dwukropek na końcu. Ale to rozwiązanie nie jest dobre. Najlepiej będzie przypisać aktualny czas (now) do zmiennej np. {bonus::%player%} i potem sprawdzać podczas brania tego bonusu, czy różnica miedzy czasem aktualnym, a tym ze zmiennej (difference between). Najlepszy sposób, który będzie działać nawet jeśli serwer się wyłączy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michal1250 0 Opublikowano 15 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 (edytowane) dobry pomysł tylko nie wiem jak dodać tą zmienną (difference between) aby zapisywała czas użycia komendy i jak sprawdzać czy jest różnica 24 godziny między nią a czasem rzeczywistym oto kod (nie jest to mój kod, jest pobrany z internetu i delikatnie przerobiony) Edytowane 15 grudnia 2020 przez xNightPower_ Umieszczam kod na code.skript.pl oraz naprawiam formatowanie na ciemnym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 (edytowane) Tutaj masz fragment forumowej wiki, powinien pomóc: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 15 grudnia 2020 przez xNightPower_ Usuwam cytat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michal1250 0 Opublikowano 15 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 dzięki za wszystkie odpowiedzi pierwszy raz zadałem pytanie na tym forum i bardzo mnie zaskoczyła szybkość odpowiedzi pozdrawiam do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
michal1250 0
tak jak wyzej skrypt nie czyta linijki
wait 24 hours:
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi