SkryprowyPL 0 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 Hej Naprawił by mi ktoś skrypt ? on server list ping: set {_lista} to "&8================================%nl%&8>>&e Hi%nl%&8>>&e Hello %nl%&8================================" set hover list to {_lista} Nie Działa %nl% Pokazuje sie zamiast tego Taki Znaczek LF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 (edytowane) Teraz, SkryprowyPL napisał: Hej Naprawił by mi ktoś skrypt ? Zamiast używać %nl% w hover list, powinieneś dodawać nowe linijki do hover list. on server list ping: clear hover list add "Linijka nr 1" to hover list add "Linijka nr 2" to hover list add "Linijka nr 3" to hover list Edytowane 9 grudnia 2020 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkryprowyPL 0 Opublikowano 9 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 Dzk Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1953 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SkryprowyPL 0
Hej Naprawił by mi ktoś skrypt ?
Nie Działa %nl% Pokazuje sie zamiast tego Taki Znaczek LF
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi