Miloszp22 0 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 (edytowane) Mam problem z Skriptem: command /commandname {[arg]}: trigger: send "%arg%" Wyskakuje mi: /commandname {[arg]} I tak ciągle nawet jak podam arg Edytowane 9 grudnia 2020 przez xNightPower_ Umieszczam kod w code, zmieniam tytuł na poprawny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 (edytowane) nie robi się {[arg}] tylko [<text>] czyli: command /commandname [<text>]: trigger: send "%arg-1%" Edytowane 9 grudnia 2020 przez Michix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 (edytowane) 9 minut temu, Miloszp22 napisał: Mam problem z Skriptem: command /commandname {[arg]}: trigger: send "%arg%" Wyskakuje mi: /commandname {[arg]} I tak ciągle nawet jak podam arg Zalecam sprawdzić poradnik dotyczący komend w Skript. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! EDIT: Tutaj znacznie bardziej rozbudowana wersja: Edytowane 9 grudnia 2020 przez xNightPower_ Poprawiam cytat. Usunięty#34161 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Miloszp22 0 Opublikowano 9 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 @Michixto działa dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Miloszp22 0
Mam problem z Skriptem:
Wyskakuje mi:
/commandname {[arg]} I tak ciągle nawet jak podam arg
Edytowane przez xNightPower_Umieszczam kod w code, zmieniam tytuł na poprawny.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi