Hej, swego czasu temu znalazlem paczek skryptow i pluginow: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
i jak pluginy znalazlem wszystkie tak odpowiednikow skryptow (bo z tego co wiem nie sa juz dostepne do pobrania, jesli macie to dajcie pls) wszystkich nie znalazlem i probowalem zrobic samemu jako ze mialem juz doswiadczenie z programowaniem, niestety mi sie nie udalo ale mniejsza. Czy ma ktos odpowiedniki na to? teraz mecze sie nad autobusami, jak ktos ma to bardzo prosze
Pytanie
Silen 1
Hej, swego czasu temu znalazlem paczek skryptow i pluginow: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Edytowane przez Sileni jak pluginy znalazlem wszystkie tak odpowiednikow skryptow (bo z tego co wiem nie sa juz dostepne do pobrania, jesli macie to dajcie pls) wszystkich nie znalazlem i probowalem zrobic samemu jako ze mialem juz doswiadczenie z programowaniem, niestety mi sie nie udalo ale mniejsza. Czy ma ktos odpowiedniki na to? teraz mecze sie nad autobusami, jak ktos ma to bardzo prosze
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi