Xpedia250 1 Opublikowano 4 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2020 Wez Ktos Popraw Nie Dzialajaca Czesc Skryptu I Ja Napisz Bo Ja Nie Ogar itP Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 4 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2020 Teraz, Xpedia250 napisał: Wez Ktos Popraw Nie Dzialajaca Czesc Skryptu I Ja Napisz Bo Ja Nie Ogar itP Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Dlaczego Piszesz Każdy Wyraz Z Wielkiej Litery? Jeżeli zgłaszasz problem ze skryptem, opisz go. Skąd mam wiedzieć co jest wadliwe w nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 658 Opublikowano 4 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2020 (edytowane) Spróbuj zamienić on rightclick holding a golden axe: na on rightclick: (nie ma potrzeby sprawdzać tego 2 razy) Pokaż błędy podczas przeładowywania, pokaż błędy z konsoli (wyglądają mniej więcej tak [02:33:32 ERROR]), dodatkowo podaj wersję serwera, silnik, jakie masz dodatki i ich wersje. Oczywiście wersja Skript również. Najłatwiej by było gdybyś scharakteryzował swój problem, co się dzieje, a co się nie dzieje i kiedy. Edytowane 4 grudnia 2020 przez CoFFeIN04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Xpedia250 1
Wez Ktos Popraw Nie Dzialajaca Czesc Skryptu I Ja Napisz Bo Ja Nie Ogar itP
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi