poprosturudy 1 Opublikowano 4 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2020 Witam, wie ktoś jak zrobić np po wpisaniu komendy /broadcast (tu mój własny kolor) wiadomość ale aby ta wiadomość zmieniała się na ten kolor który wybrałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1824 Opublikowano 4 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2020 10 minut temu, poprosturudy napisał: Witam, wie ktoś jak zrobić np po wpisaniu komendy /broadcast (tu mój własny kolor) wiadomość ale aby ta wiadomość zmieniała się na ten kolor który wybrałem? Musisz podać argument typu text i użyć go w broadcast'cie. broadcast "<##%arg%>Wiadomość" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 4 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 614 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 możesz ewentualnie użyć takowy plugin: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Usunięty#29721 i Usunięty#19006 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
poprosturudy 1
Witam, wie ktoś jak zrobić np po wpisaniu komendy /broadcast (tu mój własny kolor) wiadomość ale aby ta wiadomość zmieniała się na ten kolor który wybrałem?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi