mihv 0 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 mam pytanie, jak zrobic teleportacje kazdego gracza w jedno miejsce kordynatow a nastepnie wylaczalo sie pvp na 15 sekund z odliczaniem a nastepnie znowu sie wlaczalo? z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 2 minuty temu, mihv napisał: mam pytanie, jak zrobic teleportacje kazdego gracza w jedno miejsce kordynatow a nastepnie wylaczalo sie pvp na 15 sekund z odliczaniem a nastepnie znowu sie wlaczalo? z gory dzieki Proszę. Nazwę świata zmieniasz w linijkach 3, 4 oraz 8. command /teleportacja: trigger: teleport all players to location at (100, 100, 100) in world "world" disable PvP in world "world" loop 15 times: send action bar "&6PvP zostanie włączone za &e%16 - loop-number%&6..." to all players wait 1 second enable PvP in world "world" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mihv 0 Opublikowano 29 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 (edytowane) Kilka bledow mam Edytowane 29 listopada 2020 przez xNightPower_ Zamieniam link w obraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 3 minuty temu, mihv napisał: Kilka bledow mam Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Tak się właśnie kończy zlecanie skryptów bez uprzedniego podawania wersji Skripta... Zapewne posiadasz wersję poniżej 2.3. Dodam, że u mnie nie ma żadnych błędów. Czy posiadasz na serwerze świat "world"? Jeżeli nie, to czy zmieniłeś nazwę świata na ten istniejący? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Glicz 241 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 Teraz, mihv napisał: Mam swiat world, moglbys poprawic skrypt na wersje 2.1.2? Najlepiej zaktualizuj skripta do minimum 2.5, jeżeli masz 1.8.8 to daje Ci tu linka do skripta na tą wersję: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mihv 0 Opublikowano 29 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 Okej pobralem nowsza wersje skryptu, nie ma bledow, ale gdy wpisuje komende wyskakuje ze nie ma takiej komendy ;C Tak samo z innymi skryptami :C Mam swiat world, moglbys poprawic skrypt na wersje 2.1.2? Łączę posty, swoje wypowiedzi staraj zamieszczać się w jednym poście. Glicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 W dniu 29.11.2020 o 16:16, mihv napisał: Okej pobralem nowsza wersje skryptu, nie ma bledow, ale gdy wpisuje komende wyskakuje ze nie ma takiej komendy ;C Tak samo z innymi skryptami :C Najlepsze rozwiązanie tego problemu to, skopiowanie wszystkich skryptów, usunięcie folderu skript, zrestartowanie serwera i na koniec wgranie od nowa skopiowanych skryptów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mihv 0 Opublikowano 2 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 tak zrobilem i nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 1 minutę temu, mihv napisał: tak zrobilem i nie dziala Masz jakieś błędy w konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mihv 0
mam pytanie,
jak zrobic teleportacje kazdego gracza w jedno miejsce kordynatow a nastepnie wylaczalo sie pvp na 15 sekund z odliczaniem a nastepnie znowu sie wlaczalo?
z gory dzieki
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi