acki02 0 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 (edytowane) Na rafie koralowej w okolicach punktu o koordynatach X: -900 Z: 220 powstaje dzielnica azjatycka. Jest to strefa handlowa z możliwością wykupienia i zamówienia budynku sklepu (miejsce i wielkość można ustalić za dodatkową opłatą). Za budynek wystarczy zapłacić tylko raz. Planowana jest budowa drogi szybkiego ruchu jak i Hyperlinetm , pozwalające na dostanie się do dzielnicy z okolic spawnu w ok 5 sekund jeśli posiada się odpowiedni ekwipunek (buty zaklęte na Szybkość dusz i Głębinowego wędrowca) UWAGA: sklepy są budowane przez architekta w stylu azjatyckim, jednakże jest możliwość wyrażenia swoich preferencji dotyczącymi wyglądu, które zostaną wzięte pod uwagę. Wszelkie wątpliwości proszę zgłaszać do mnie, oraz kto byłby zainteresowany wykupieniem posiadłości w dzielnicy. Cennik: Wielkość działki (sklep powinien mieć jedną tematykę sprzedawanych dóbr) pierwsze 100-300 m2 (mogą być 3 działki wielkości 100 m2 itp.) - 1 diament kolejne 100 m2 - +2 diamenty Położenie działki (do każdej działki będzie dało się dojść po małym i/lub dużym pomoście) Pozostawienie wyboru położenia działki architektowi - brak opłaty Gwarantowane położenie działki przy dużym pomoście - +1 diament Wybranie położenia działki - +2 diamenty Wybranie położenia działki z gwarantowanym doprowadzeniem dużego pomostu (nie dotyczy jeśli wybrane położenie już się znajduje przy dużym pomoście) - +2 diamenty +1 diament za każde kolejne napoczęte 32 metry pomostu Inne Wyrażenie preferencji dotyczących budowli - brak opłaty reklama/drogowskaz do istniejącego sklepu (5 sztuk) - 1 diament mała willa (1024 m2) - 9 diamentów Dotacje W związku z tym że projekt dość duży zbieram dotacje w postaci materiałów lub funduszy na owe. dowolne drewno (nieokreślony limit): 9 stacków : własny unikalny symbol na każdej posiadłości 27 stacków : drewniana rzeźba na jednym z "ryneczków" 54 stacki : willa z ogrodem Magiczna latarnia (jest zapotrzebowanie na 2 sztuki) 1 sztuka - kamienny pomnik przed ratuszem, własny unikalny symbol na każdej posiadłości, członkostwo Rady Dzielnicy Cement/beton 24 stacki - patronat Hyperlinetm + Dożywotni bilet na przejazdy kolejką miejską Szkło 24 stacki - Dożywotni bilet na przejazdy kolejką miejską Edytowane 1 grudnia 2020 przez acki02 Dodanie wcześniej pominiętych przedmiotów mogących zostać zdotowanych maxcom1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acki02 0 Opublikowano 30 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 (edytowane) Można zacząć już kupować działki w dzielnicy azjatyckiej + powstał pierwszy sklep (z żelazem) Chętnych prosiłbym o zgłaszanie się do mnie na Discordzie, w grze lub tutaj Edytowane 30 listopada 2020 przez acki02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 @acki02 jest już jakaś linia komunikacyjna z centrum do dzielnicy? HauHauBiedaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acki02 0 Opublikowano 1 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 @Libter Niestety jeszcze nie ma, jestem w trakcie zbierania materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikiCreator 11 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 @acki02może poprowadzić do Ciebie drogę ekspresową, 7m razem z poboczem od dzielnicy azjatyckiej do miasta Słoneczny Brzeg? Ekspresówka dochodziłaby do S11 @VaporeonPLza pośrednictwem węzła, a S11 z kolei, kiedy zostanie ukończone, połączy Słoneczny Brzeg z centrum (drogą G Libtera) tym samym podłączyłbym Ciebie drogą do 'węzła komunikacyjnego' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acki02 0 Opublikowano 1 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 @MikiCreatorJak chcesz możesz poprowadzić drogę, ale prosiłbym o doprowadzenie jej do lub na wysokość wyspy z górą znajdującą się przed (patrząc od spawna) dzielnicą, abym mógł ją potem kontynuować w stylu pasującym do dzielnicy. Jeśli jest to możliwe to jak najbardziej prostą bym prosił tą drogę, gdyż nie chciał bym aby droga przecinała Hyperline(tm) i na odwrót, gdyż mogłoby to spowodować komplikacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikiCreator 11 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 5 minut temu, acki02 napisał: @MikiCreatorJak chcesz możesz poprowadzić drogę, ale prosiłbym o doprowadzenie jej do lub na wysokość wyspy z górą znajdującą się przed (patrząc od spawna) dzielnicą, abym mógł ją potem kontynuować w stylu pasującym do dzielnicy. Jeśli jest to możliwe to jak najbardziej prostą bym prosił tą drogę, gdyż nie chciał bym aby droga przecinała Hyperline(tm) i na odwrót, gdyż mogłoby to spowodować komplikacje. Sprawę ułatwia fakt, że de facto trasa może biec prosto, problemem może być most długości pokroju 750 metrów przez środek oceanu, jednak jest to do zrealizowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VaporeonPL 30 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Plany jak Hitler Nie no, jestem za budową drogi, ale to niech @MikiCreator się tym zajmie. Poza węzłem nie mam nic wspólnego z budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikiCreator 11 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 10 godzin temu, VaporeonPL napisał: Plany jak Hitler Nie no, jestem za budową drogi, ale to niech @MikiCreator się tym zajmie. Poza węzłem nie mam nic wspólnego z budową. Pamiętaj że jeszcze można zrobić autostradę do -5000 5000 Oczywiście to mój plan, więc moja inwestycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi