DeepesT 10 Opublikowano 26 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 Witam czy może ktoś napisać skrypt że po wejściu na serwer teleportuje gracza na dane koordynaty i dopiero po zalogowaniu sie dobrym hasłem teleportuje go w miejsce gdzie wcześniej był Z góry dziękuję Plugin na logowanie Authme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 26 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 Teraz, DeepesT napisał: Witam czy może ktoś napisać skrypt że po wejściu na serwer teleportuje gracza na dane koordynaty i dopiero po zalogowaniu sie dobrym hasłem teleportuje go w miejsce gdzie wcześniej był Z góry dziękuję Plugin na logowanie Authme Proszę, wymagany dodatek SharpSK. on authme login: teleport player to {lastJoinLocation::%player%} on join: set {lastJoinLocation::%player%} to player's location teleport player to location at (100, 100, 100) in world "world" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 26 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 5 minut temu, DeepesT napisał: Witam czy może ktoś napisać skrypt że po wejściu na serwer teleportuje gracza na dane koordynaty i dopiero po zalogowaniu sie dobrym hasłem teleportuje go w miejsce gdzie wcześniej był Z góry dziękuję Plugin na logowanie Authme przecież authme tak działa lol weź się w końcu za konfigurację swoich pluginów i skończ pisać takie durne posty na forum Usunięty#29721 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam czy może ktoś napisać skrypt że po wejściu na serwer teleportuje gracza na dane koordynaty i dopiero po zalogowaniu sie dobrym hasłem teleportuje go w miejsce gdzie wcześniej był Z góry dziękuję Plugin na logowanie Authme
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi