kacpe72 0 Opublikowano 26 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 (edytowane) Mam pytanie jak mogłbym edytowac zawartosc skrzyni po jej pojawieniu. on mine stone: chance of 100%: send title "&8&XXX" with subtitle "&eW kamieniu pojawila sie skrzynia!" spawn falling block of chest at event-location Edytowane 26 listopada 2020 przez CountingDogs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 26 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 Teraz, kacpe72 napisał: Mam pytanie jak mogłbym edytowac zawartosc skrzyni po jej pojawieniu. Jeżeli zamiast zrzucania skrzyni zrobiłbyś po prostu jej ustawianie w miejscu event-blocku, sprawa byłaby znacznie prostsza. Wtedy wystarczyłoby użyć wyrażenia 'slot of inventory of event-block', które mógłbyś dowolnie ustawiać. W tym przypadku musisz znać czas i miejsce upadku skrzyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kacpe72 0 Opublikowano 26 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 Teraz, Kormic napisał: Jeżeli zamiast zrzucania skrzyni zrobiłbyś po prostu jej ustawianie w miejscu event-blocku, sprawa byłaby znacznie prostsza. Wtedy wystarczyłoby użyć wyrażenia 'slot of inventory of event-block', które mógłbyś dowolnie ustawiać. W tym przypadku musisz znać czas i miejsce upadku skrzyni. Nie musi być to upadek bloku (I tak to sie buguje :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 26 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 Teraz, kacpe72 napisał: Nie musi być to upadek bloku (I tak to sie buguje :P) W takim razie zrób tak, jak napisałem. Ustaw event-block na skrzynię i podmień sloty w skrzyni na te, które chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kacpe72 0 Opublikowano 26 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 10 minut temu, Kormic napisał: W takim razie zrób tak, jak napisałem. Ustaw event-block na skrzynię i podmień sloty w skrzyni na te, które chcesz. Moglbys pokazac w kodzie jak wyglada ten "slot of inventory of.." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 26 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 Teraz, kacpe72 napisał: Moglbys pokazac w kodzie jak wyglada ten "slot of inventory of.." Ehh... set slot x of event-block's inventory to [twój item] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kacpe72 0 Opublikowano 26 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 Dzięki i sorry za zajęcie czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 131 Opublikowano 26 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kacpe72 0
Mam pytanie jak mogłbym edytowac zawartosc skrzyni po jej pojawieniu.
on mine stone: chance of 100%: send title "&8&XXX" with subtitle "&eW kamieniu pojawila sie skrzynia!" spawn falling block of chest at event-location
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi