DeepesT 10 Opublikowano 25 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2020 Witam czy może ktoś mi pomóc jak dodać do skryptu jak gracz ma ochronę początkową to nie może bić innych graczy ? Z góry dziękuję za Pomoc o to skrypt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 25 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2020 21 minut temu, DeepesT napisał: Witam czy może ktoś mi pomóc jak dodać do skryptu jak gracz ma ochronę początkową to nie może bić innych graczy ? Z góry dziękuję za Pomoc o to skrypt Po prostu sprawdź w evencie 'on damage of player' czy zmienna {ochrona::czas::%attacker%} jest ustawiona. Jeżeli tak, to anulujesz event. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 1 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Można Zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam czy może ktoś mi pomóc jak dodać do skryptu jak gracz ma ochronę początkową to nie może bić innych graczy ? Z góry dziękuję za Pomoc
o to skrypt
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi