DeepesT 10 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 Witam czy można ustawić w tym kodzie jeszcze procenty ? oprócz losowanie z przedziału ? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 Teraz, DeepesT napisał: Witam czy można ustawić w tym kodzie jeszcze procenty ? oprócz losowanie z przedziału ? Z góry dziękuję Nie dość, że nic nie wyjaśniłeś, to jeszcze dałeś jakiś błędny fragment kodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 24 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 1 minutę temu, Kormic napisał: Nie dość, że nic nie wyjaśniłeś, to jeszcze dałeś jakiś błędny fragment kodu... chodzi mi o to czy oprócz losowania liczby pomiędzy przedziałem można dodać Procenty (Chance of) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 24 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 Teraz, DeepesT napisał: chodzi mi o to czy oprócz losowania liczby pomiędzy przedziałem można dodać Procenty (Chance of) bo problem polaga na tym ze mam skrypt na cobblex który losuje liczby z przedziału ale za często trafiają się dobre itemy i chce to zmienić o to kod skryptu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 24 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 1 minutę temu, DeepesT napisał: bo problem polaga na tym ze mam skrypt na cobblex który losuje liczby z przedziału ale za często trafiają się dobre itemy i chce to zmienić o to kod skryptu No to nie zmieniaj na 'chance of', bo będzie ci z cobblexa wypadało wiele przedmiotów przy otwarciu jednego. Zwiększ po prostu przedział, z którego ma być losowana ta liczba (np. od 0 do 50). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam czy można ustawić w tym kodzie jeszcze procenty ? oprócz losowanie z przedziału ? Z góry dziękuję
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi