vexxxiang 0 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 jak zrobić klikany tekst na chacie, ktory po kliknieciu wykonuje komendę. Wiem że takie tematy są juz otawrte ,ale mi te sposoby nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 Teraz, vexxxiang napisał: jak zrobić klikany tekst na chacie, ktory po kliknieciu wykonuje komendę. Wiem że takie tematy są juz otawrte ,ale mi te sposoby nie działają Proszę, daję mały przykład. command /test: trigger: send "<command:/twojakomenda>&fKliknij mnie, aby wykonać komendę &6/twojakomenda&f!" command /twojakomenda: trigger: send "&aWitaj!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vexxxiang 0 Opublikowano 23 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 2 minuty temu, Kormic napisał: Proszę, daję mały przykład. command /test: trigger: send "<command:/twojakomenda>&fKliknij mnie, aby wykonać komendę &6/twojakomenda&f!" command /twojakomenda: trigger: send "&aWitaj!" nie działa to jak powinno... pokazuje mi normalny tekst po czym jak w niego kliknę to nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 Teraz, vexxxiang napisał: nie działa to jak powinno... pokazuje mi normalny tekst po czym jak w niego kliknę to nic się nie dzieje Spróbuj zamiast 'send' dać 'send formatted', możliwe, że poskutkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vexxxiang 0 Opublikowano 23 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 2 minuty temu, Kormic napisał: Spróbuj zamiast 'send' dać 'send formatted', możliwe, że poskutkuje. skript nie wie co to znaczy formatted.. czy jest to zależne od Skquery ? po wpisaniu /pl plugin świeci mi sie na zielono... czyli wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 332 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 Pokaż /ver skript i /ver. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vexxxiang 0 Opublikowano 23 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 22 minuty temu, Helios1993 napisał: Pokaż /ver skript i /ver. dobra mam 2.1.2... dlatego myślałem ze mam najnowszą bo po wpisaniu /sk update check pisało ze mam najnowszą O_O gdzie moge znajsc najnowsza wersje ? na wersje 1.8 Łączę posty Notatka dodana przez xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 12 minut temu, vexxxiang napisał: na wersje 1.8 Tutaj: https://github.com/Matocolotoe/Skript-1.8/releases Pamiętaj uprzednio o opcjonalnej kopii zapasowej skryptów i/lub zmiennych, a następnie usunięciu folderu Skript. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
vexxxiang 0
jak zrobić klikany tekst na chacie, ktory po kliknieciu wykonuje komendę. Wiem że takie tematy są juz otawrte ,ale mi te sposoby nie działają
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi