giteczek12PL 1 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 Witam, mam pytanie, mianowicie jak zrobic aby zmienna {xxx::%player%} ukazywala sie pod nickiem, jakis skrypt? scoreboard? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 Teraz, giteczek12PL napisał: Witam, mam pytanie, mianowicie jak zrobic aby zmienna {xxx::%player%} ukazywala sie pod nickiem, jakis skrypt? scoreboard? Gdzie ma się ukazywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 giteczek12PL 1 Opublikowano 23 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 Teraz, Kormic napisał: Gdzie ma się ukazywać? Pod nickiem gracza np. 123 xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 Użyj pluginu TAB użytkownika Neznamy oraz pluginu PlaceholderAPI - zaimportuj sobie do placeholderów wsparcie dla Skripta - znajdź format ich zapisu - potem możesz zmienne ze skripta wpakować do pluginu TAB w miejscu tagów pod nickami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 giteczek12PL 1 Opublikowano 23 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 Mam juz plugin na tab, i nie chce go zmieniac, ani dodawac nowego, widzialem czesc skryptu w innym skrypcie, ale niestety u mnie nie da sie tego skonfigurowac. Dzialanie bylo proste, consola wpisywala komende /scoreboard itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 9 minut temu, giteczek12PL napisał: Mam juz plugin na tab, i nie chce go zmieniac, ani dodawac nowego, widzialem czesc skryptu w innym skrypcie, ale niestety u mnie nie da sie tego skonfigurowac. Dzialanie bylo proste, consola wpisywala komende /scoreboard itp. skoro masz już tab skonfigurowany to po co chcesz w tą samą rzecz ingerować skriptem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 giteczek12PL 1 Opublikowano 23 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 Tutaj sie nie da tego zrobic, mam w skripcie zmienna na tagi graczy, aby odczytywalo z ymla, ale nie wiem jak ustawic aby wychwycalo pod nickiem gracza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
giteczek12PL 1
Witam, mam pytanie, mianowicie jak zrobic aby zmienna {xxx::%player%} ukazywala sie pod nickiem, jakis skrypt? scoreboard?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi