KrychaMC09 1 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 (edytowane) Da sie zrobic wlasne cuboidy nie z worldguarda jak sie da zrobi ktos ? @Kormic@PanMaruda Edytowane 22 listopada 2020 przez KrychaMC09 PanMaruda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1824 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 Godzinę temu, KrychaMC09 napisał: Da sie zrobic wlasne cuboidy nie z worldguarda jak sie da zrobi ktos ? @Kormic@PanMaruda 1. Nie wspominaj mnie i mojego przyjaciela abyśmy ci coś zrobili. Ja czymś takim gardzę (mój przyjaciel pewnie podziela moją opinię na ten temat), a i zrażasz tym innych do siebie. 2. Nic nie wyjaśniłeś. Owszem, możesz zrobić chroniony fragment świata. PanMaruda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 KrychaMC09 1 Opublikowano 23 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 Godzinę temu, Kormic napisał: 1. Nie wspominaj mnie i mojego przyjaciela abyśmy ci coś zrobili. Ja czymś takim gardzę (mój przyjaciel pewnie podziela moją opinię na ten temat), a i zrażasz tym innych do siebie. 2. Nic nie wyjaśniłeś. Owszem, możesz zrobić chroniony fragment świata. Dobra spoko już nie będe cie oznaczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KrychaMC09 1
Da sie zrobic wlasne cuboidy nie z worldguarda jak sie da zrobi ktos ? @Kormic@PanMaruda
Edytowane przez KrychaMC09Odnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi